Στις 19 Σεπτεμβρίου το 8ο Theotokos Foundation Charity

Η Λέσχη Ιστορικών και Κλασσικών Οχημάτων Κύπρου, έχοντας ως στόχο την οικονομική ενίσχυση και στήριξη του έργου του Ιδρύματος Θεοτόκος, επαναλαμβάνει την επιτυχημένη διοργάνωση του Theotokos Foundation Charity Challenge για όγδοη συνεχή χρονιά. Όπως και πέρσι, μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία SPS Stelios Panayiotou & Sons Ltd.

Λέσχη Ιστορικών και Κλασσικών Οχημάτων Κύπρου, ΛΙΚΟΚΤο 8ο Theotokos Foundation Charity Challenge θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021. Η εκδήλωση αποτελεί μέρος του Πρωταθλήματος Κλασσικών Οχημάτων Psaltis Autoparts / ENEOS Motor Oil για το 2021, που διοργανώνει η Λ.Ι.Κ.Ο.Κ και, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, η Λ.Ι.Κ.Ο.Κ θα διαθέσει το σύνολο των καθαρών εσόδων του αγώνα, προς ενίσχυση του έργου του Ιδρύματος Θεοτόκος.

Λέσχη Ιστορικών και Κλασσικών Οχημάτων Κύπρου, ΛΙΚΟΚH εκκίνηση της διαδρομής θα δοθεί από το Ίδρυμα Θεοτόκος στις 10:00 π.μ. όπως πάντα. Σημειώνεται πως μπορούν να λάβουν μέρος αυτοκίνητα όλων των τύπων, κλασσικά και μοντέρνα. Μέσα από μία διαδρομή 60 χιλιομέτρων τα οχήματα θα περάσουν από χωριά της επαρχίας Λεμεσού, τερματίζοντας στο χωριό Αγρός. Μετά τη λήξη, θα ακολουθήσει γεύμα στο Ξενοδοχείο Ρόδο, όπου θα γίνει η απονομή βραβείων και αναμνηστικών.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν ερωτήσεις παρατηρητικότητας, έτσι ώστε όλοι οι επιβαίνοντες των οχημάτων να απασχολούνται ευχάριστα. Για τον νικητή των ερωτήσεων θα υπάρχει ξεχωριστό βραβείο.

Λέσχη Ιστορικών και Κλασσικών Οχημάτων Κύπρου, ΛΙΚΟΚΕκτός  από τα κλασσικά οχήματα (μεγαλύτερα των 25 ετών) για ενίσχυση του σκοπού του αγώνα, μπορούν να λάβουν μέρος και ΜΗ κλασσικά.  Χορηγός όλων των πρωταθλημάτων του 2021 είναι η εταιρεία Psaltis Autoparts / ENEOS Motor Oil.

Για περισσότερς πληροφορίες στα τηλέφωνα 7000 9000, 99252626 ή μέσω email: [email protected].

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK