Ο Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Λάρνακας καλωσορίζει τους χορηγούς του για το φετινό Ράλι Φοινικούδων

O Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Λάρνακας και η οργανωτική επιτροπή του Ράλι Φοινικούδων 2022 καλωσορίζουν τους χορηγούς του τρίτου γύρου του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι 2022. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Μαϊου στην πόλη και επαρχία της Λάρνακα προσελκύοντας την αφρόκρεμα των κυπρίων αθλητών.

kwstas zinonos fanos christofi
Photo by SMRACING

Κύριος χορηγός του αγώνα αλλά και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2022 είναι η εταιρεία ανταλλακτικών Ψάλτης και τα διεθνούς φήμης λιπαντικά ENEOS. Μεγάλοι Υποστηρικτές για το φετινό Ράλι Φοινικούδων είναι η εταιρεία Γαλαταριώτης Motors, αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων Honda στην Κύπρο και η εταιρεία Smartway Motors που εξειδικεύεται στην εμπορία οχημάτων.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ PALM TREES RALLY SPONSORSΠαράλληλα τον αγώνα της Λάρνακας υποστηρίζουν τα OJO Sun&glasses, η εταιρεία M22 Enterprises, αντιπρόσωποι των αγωνιστικών ειδών OMP, η εταιρεία AGV KLIMACONTROL LTD που εξειδικεύεται στην εμπορία μηχανολογικού εξοπλισμού για συστήματα οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, η πιτσαρία Napoli, η εταιρεία εκμετάλλευσης ακινήτων Tofalli Construction, η εταιρεία εμπορίας αυτοκίνήτων Π. Λιμνιώτης & Υιοί Λτδ, το Coffee Blinders, η εταιρεία επαγγελματικών εργαλείων TOPTUL και τα προϊόντα CX80.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK