Η Melco στηρίζει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

Η Melco Cyprus, η εταιρεία που ανέλαβε την ανάπτυξη και λειτουργία του City of Dreams Mediterranean, του πρώτου πολυθεματικού θερέτρου στην Κύπρο, συμμετείχε ως Μέγας Χορηγός στον φετινό  αγώνα ακριβείας για κλασικά και μη κλασικά αυτοκίνητα, 2nd  Limassol Anti-Cancer Classic Regularity Challenge, στηρίζοντας περήφανα τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου στην μάχη του ενάντια στον καρκίνο.

2nd  Limassol Anti-Cancer Classic Regularity ChallengeΣτην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2021, έλαβαν μέρος περισσότερα από 40 μέλη του προσωπικού της Melco, με 10 αυτοκίνητα. Παράλληλα, η Εταιρεία διέθεσε ένα σημαντικό ποσό, ως συνεισφορά στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο, Κύπρου, συμβάλλοντας ενεργά στην αποστολή του.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου καθώς και το Μουσείο Ιστορικού και Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου, σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Top 10: Τα 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του 2021

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.