Διεθνής Αγώνας Ακριβείας από τη ΛΙΚΟΚ

Συνέχεια για το πρωτάθλημα Ιστορικών αυτοκινήτων by Psaltis Autoparts και ΕΝEOS Motor Oil. Αυτή τη φορά με το Διεθνή Αγώνα Ακριβείας που θα διεξαχθεί στις 15 Μάϊου 2022. Ο αγώνας, που θα είναι μονοήμερος, ξεκινά στις 9.30 π.μ. από το Μουσείο Ιστορικού & Κλασικού Αυτοκινήτου στη Λεμεσό ενώ ο τερματισμός θα γίνει 13.30 στο Paphos Gardens Hotel.

1ος Κλασσικός αγώνας ακριβείας psaltis autoparts eneos cyprusΗ διαδρομή θα διασχίσει χωριά της επαρχίας Πάφου και θα ολοκληρωθεί πίσω στην Πάφο για γεύμα και την τελετή απονομής. Στα μέσα της διαδρομής θα γίνει στάση μισής ώρας για καφέ στο όμορφο χωριό Όμοδος.

Οι συμμετοχές κλείνουν την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 στις 18:00 ενώ οι συμμετέχοντας θα μπορούν να παραλάβουν το βιβλίο διαδρομής (Road Book) την ίδια μέρα.1ος Κλασσικός αγώνας ακριβείας psaltis autoparts eneos cyprus map of the event

Το γεύμα θα είναι μπουφέ στο ξενοδοχείο. Το κόστος φαγητού για οδηγό και συνοδηγό περιλαμβάνεται στο κόστος συμμετοχής που ανέρχεται στα €75,00 για τα μέλη της ΛΙΚΟΚ ,και €80,00 στα μη εγγεγραμμένα μέλη της ΛΙΚΟΚ. Για επιπλέον επιβάτες το κόστος είναι €20,00 ευρώ το άτομο, ενώ για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι €15,00.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της ΛΙΚΟΚ: 7000900 και στο email: [email protected]

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK