autokinito.com.cy by Petros Soutzis

Δείτε όλα τα πληρώματα του Ράλι Φοινικούδων 2022!

ραλι φοινικουδων ολα τα πληρώματα 2022 palm trees rally 2022

Ο Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Λάρνακας διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαΐου τον τρίτο γύρο του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι by Psaltis/ENEOS, το Ράλι Φοινικούδων. Πάμε να δούμε όλα τα πληρώματα του Ράλι Φοινικούδων 2022.

Φωτογραφίες – SM Racing News

1 Σίμος Γαλαταριώτης/Αντώνης Ιωάννου (VW Polo GTI R5)

Οι τετράκις πρωταθλητές φάνηκαν άτυχοι στον αγώνα Ανατολικό Σαφάρι, δεύτερο του φετινού πρωταθλήματος, καθώς αποχώρησαν στη δεύτερη μόλις ειδική διαδρομή με αποτέλεσμα να χάσουν πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για υπεράσπιση του τίτλου. Στον αγώνα της Λάρνακας είναι εκ των φαβορί για νίκη την οποία θα επιδιώξουν ούτως ώστε να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου

2 Πέτρος Παντελή/Αντώνης Χρυσοστόμου (Citroen DS3 R5)

Ο Πέτρος Παντελή φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά και τη μεγάλη νίκη του στον αγώνα Ανατολικό Σαφάρι. Στον τρίτο αγώνα της σεζόν, το Ράλι Φοινικούδων, απέναντι σε πολύ ανταγωνιστικά πληρώματα με αυτοκίνητα κατηγορίας R5, θέλει να διατηρήσει την πρώτη θέση έχοντας τα φόντα για να πράξει αυτό και συνοδηγός σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο έμπειρος Αντώνης Χρυσοστόμου, ο οποίος αντικαθιστά τον Πάμπο Λαό ο οποίος με τη σειρά του θα εκτελεί χρέη Αλυτάρχη στον αγώνα της Λάρνακας.

3 Παναγιώτης Γιάγκου/Άριστος Νικολάου (Hyundai i20 R5)

Με νέο συνοδηγό φέτος, τον Άριστο Νικολάου, ο Παναγιώτης Γιάγκου είναι από τους οδηγούς που πάντα διεκδικούν θέση στην πρώτη τριάδα. Μέχρι στιγμής αυτό το επαληθεύει αφού στη μέχρι τώρα φετινή πορεία το πλήρωμα μετρά δυο τρίτες θέσεις σε δυο αγώνες, είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και συγκαταλέγονται στα πληρώματα που μπορούν να διεκδικήσουν μια θέση στην πρώτη τριάδα.

4 Σταύρος Αντωνίου/Δημήτρης Πιερή (Mitsubishi Lancer EVO X R4)

Οι περσινοί πρωταθλητές στην κατηγορία RC2 προσπαθούν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους απέναντι σε πολύ υψηλό ανταγωνισμό. Μετά από δυο αγώνες είναι πρώτοι με 30 βαθμούς και στον αγώνα της Λάρνακας ο βαθμός δυσκολίας αναμένεται να αυξηθεί όσον αφορά την προσπάθεια που θα κάνουν για νίκη.

 5 Χρίστος Δημοσθένους/Κύπρος Χριστοδούλου (Skoda Fabia R5)

Με αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη πάνε στο Φοινικούδες Λάρνακα Ράλι οι Δημοσθένους/Χριστοδούλου. Στον αγώνα της πόλης του, ο Δημοσθένους έχει ένα λόγο παραπάνω για τη νίκη και σε επιφάνεια που αρέσκεται να τρέχει έχει τα φόντα μαζί με το συνοδηγό του να διεκδικήσει το ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου.

 6 Κώστας Ζήνωνος/Φάνος Χριστοφή (Citroen DS3 R5)

Οι Κώστας Ζήνωνος και Φάνος Χριστοφή συνεχίζουν να γράφουν αγωνιστικά χιλιόμετρα με το Citroen DS3 R5 και αγώνα με αγώνα παρουσιάζονται καλύτεροι. Δε θα μπορούσαν να λείψουν από τις γρήγορες ειδικές της επαρχίας Λάρνακας αφού είναι ένας αγώνας που τους αρέσει να αγωνίζονται, έχοντας στο πρόσφατο παρελθόν αρκετά καλά αποτελέσματα.

7 Χριστόδουλος Χριστοδούλου/Ευάγγελος Ξενοφώντος (Subaru Impreza)

Οι Χριστόδουλος Χριστοδούλου/Ευάγγελος Ξενοφώντος αγωνίστηκαν φέτος μόνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, το Ράλι Τίγρης. Βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στην κατηγορία RC2 και στο μπάκετ του Subaru Impreza έχουν στόχο να διατηρηθούν σε τροχιά τίτλου.

8 Κώστας Μιχαηλίδης/Ανδρέας Κωνσταντινίδης (Subaru Impreza)

Οι Μιχαηλίδης/Κωνσταντινίδης έτρεξαν σαν πλήρωμα για πρώτη φορά από την έναρξη της φετινής σεζόν. Παρά τις ατυχίες της πρεμιέρας, στον δεύτερο αγώνα κατάφεραν να επανέλθουν δριμύτεροι ολοκληρώνοντάς τέταρτοι στην κατηγορία RC2. Στη Λάρνακα θα επιδιώξουν να βρεθούν και πάλι ανάμεσα στους πρωτοπόρους της κατηγορίας τους.

9 Γιώργος Παφίτης/Βασίλης Γραμμένος (Mitsubishi Lancer EVO IX)

Το πλήρωμα αγωνίστηκε μέχρι στιγμής στον δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος έχοντας θετική παρουσία στην κατηγορία RC2, κάτι που θα επιδιώξουν και στον επερχόμενο αγώνα, το Φοινικούδες Λάρνακα Ράλι.

10 Μιχάλης Ποσείδιας/Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (Mitsubishi Lancer EVO X)

Οι Ποσείδιας/Κωνσταντίνου είναι ένα πλήρωμα που του αρέσει να αγωνίζεται σε γρήγορες ειδικές διαδρομές και δε θα απορούσε να απουσιάσει από το Ράλι της Λάρνακας  όπου αναμένεται να είναι από τους πρωταγωνιστές στην κατηγορία RC2.

Δείτε τους επόμενους

11 Γιώργος και Παύλος Εγγλέζου (Mitsubishi Lance EVO IX)

Το πλήρωμα δεν χρειάζεται συστάσεις. Τα αδέρφια Γιώργος και Παύλος Εγγλέζου έχουν την ταχύτητα και την δυναμική για να πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία RC2 και αναμένεται να είναι στη μάχη της νίκης στον αγώνα της Λάρνακας. Μέχρι στιγμής ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της RC2 με τους Αντωνίου/Πιερή και στον τρίτο αγώνα θα ψάξουν τους βαθμούς που θα τους φέρουν μόνους στην πρωτοπορία.

12 Πανίκος Πολυκάρπου/Κωνσταντίνος Σιάλος (Peugeot 208 Rally4)

Με το τελευταίας γενιάς Peugeot Rally4 τρέχουν στο φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι οι Πανίκος Πολυκάρπου και Κωνσταντίνος Σιάλος. Με την εμπειρία σε δικίνητο  αυτοκίνητο από τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ο Πολυκάρπου έδειξε δείγματα γραφής πίσω από το τιμόνι του νέου αγωνιστικού καταφέρνοντας στην πρεμιέρα όπου αγωνιστικές να σημειώσει σε ειδικές χρόνους πεντάδας και στην Λάρνακα αναμένεται να είναι εκ των πρωταγωνιστών αλλά και φαβορί για επικράτηση στη δικίνητη κατηγορία.

14 Χαράλαμπος Τιμοθέου/Παναγιώτης Σιάλος (Peugeot 208 Rally4)

Οι Τιμοθέου/Σιάλος είναι από τα πλέον έμπειρα πληρώματα στο χώρο των αγώνων ράλι. Από τις παλιές καραβάνες του αθλήματος, μετρούν χιλιάδες αγωνιστικά χιλιόμετρα και διακρίσεις και το πιο σημαντικό είναι ότι εξακολουθούν να είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Στον τρίτο αγώνα της σεζόν θα αγωνιστούν με το καινούργιο Peugeot 208 Rally4 και η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που στοχεύουν.

15 Κωνσταντίνος Τελεβάντος/Τάκης Σταύρου (Citroen DS3 R3)

Οι βετεράνοι Τελεβάντος/Σταύρου είναι οι περσινοί πρωταθλητές της δικίνητης κατηγορίας και εκ των φαβορί για νίκη. Φέτος αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος, όμως προβλήματα αξιοπιστίας του Citroen DS3 R3 δεν τους επέτρεψαν να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Στον αγώνα της Λάρνακας, και απέναντι σε πολύ σκληρό ανταγωνισμό, θα επιδιώξουν τη νίκη. Στα φετινά τους πλάνα δεν είναι η πλήρης εμπλοκή στο πρωτάθλημα, γεγονός που τους επιτρέπει να αγωνιστούν χωρίς το άγχος της συγκομιδής βαθμών.

16 Γιώργος Νέστωρος/Γιάννος Καλλής (Mitsubishi Lancer EVO X)

Οι Νέστωρος και Καλλής συγκαταλέγονται στα γρήγορα πληρώματα της κατηγορίας RC2. Ολοκλήρωσαν τρίτοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην κατηγορία όπου αγωνίζονται και θέλουν να επανέλθουν στα επιτυχή αποτελέσματα μετά την ατυχία που είχαν στο δεύτερο αγώνα.

17 Κώστα Λαός/Μιχάλης Στυλιανού (Mitsubishi Lancer EVO IX)

Ο Κώστας Λαός δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τον αγώνα της πόλης του. Έχοντας πάντα δίπλα του τον Μιχάλη Στυλιανού, το δίδυμο θα επιδιώξει να φέρει το Mitsubishi Lancer EVO IX όσο ψηλότερα γίνεται στην κατάταξη της κατηγορίας RC2.

18 Κυριάκος Κυριάκου/Χρίστος Αριστείδου (Subaru Impreza)

Το συγκεκριμένο πλήρωμα δεν χρειάζεται συστάσεις. Μετά από αρκετό καιρό απουσίας επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση και περιμένουμε να δούμε όπως πάντα θεαματικά περάσματα. Το πλήρωμα θα δοκιμάσει, παράλληλα, τις δυνάμεις του απέναντι στους πρωταγωνιστές του θεσμού στην κατηγορία RC2.

19 Φώτος Γιαννούρη/Ανδρέας Χρυσοστόμου (Mitsubishi Lancer EVO IX)

Ο Φώτος Γιαννούρη είναι ένας ανερχόμενος και πολύ γρήγορος οδηγός. Φέτος αναβαθμίστηκε και αγωνίζεται με ένα Mitsubishi Lancer EVO IX στην κατηγορία RC2 και στόχος του είναι να δείξει τα διαπιστευτήρια του απέναντι σε πιο έμπειρους συνδυασμούς. Δίπλα του έχει τον πολύπειρο Ανδρέα Χρυσοστόμου και δε θα είναι έκπληξη αν το πλήρωμα καταφέρει να πλασαριστεί την πρώτη τριάδα της RC2.

Δείτε τους επόμενους

20 Πέτρος Πέτρου/Νικόλας Γεωργίου (Mitsubishi Lancer EVO VII)

Τους Πέτρο Πέτρου και Νικόλα Γεωργίου τους έχουμε δει και σε παλιότερους αγώνες σαν πλήρωμα. Έχουν την ταχύτητα για να πρωταγωνιστήσουν και είναι εκ των φαβορί για επικράτηση στην κατηγορία RCS2.

21 Σταύρος Σταύρου/Ελπιδοφόρος Ελπιδοφόρου (Mitsubishi Lancer EVO VII)

Ταχύτατο πλήρωμα και εκ των φαβορί για νίκη στην κατηγορία RCS 2. Οι Σταύρου/Ελπιδοφόρου έτρεξαν μέχρι στιγμής φέτος στον δεύτερο αγώνα όπου δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν. Αδιαπραγμάτευτος στόχος στον αγώνα της Λάρνακας είναι η νίκη ή μια θέση στο βάθρο.

22 Γιώργος Αγαθοκλέους/Αλέξανδρος Αλεξάνδρου (Mitsubishi Lancer EVO IX)

Ο Γιώργος Αγαθοκλέους επανέρχεται στην αγωνιστική δράση του Πρωταθλήματος μετά από αρκετό καιρό και με συνοδηγό τον Αλέξανδρο Αλεξάνδρου θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα απροβλημάτιστο αγώνα με στόχο τον τερματισμό.

23 Άγγελος και Ανδρέας Πετρίδης (Mitsubishi Lance EVO IX)

Οι Άγγελος και Ανδρέας Πετρίδης θα αγωνιστούν φέτος σε επιλεγμένους αγώνες και ένας εξ αυτών είναι το Φοινικούδες Λάρνακα Ράλι όπου θα προσπαθήσουν να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται στην κατηγορία RC2

24 Κάρλος Κακουράτος/Ελένιος Νικολάου (Toyota Yaris PROTO)

Ο Κάρλος Κακουράτος αυξάνει σταδιακά τον ρυθμό του όποτε αγωνίζεται και στην Λάρνακα με συνοδηγό τον Ελένιο Νικολάου είναι εκ των φαβορί για επικράτηση στην κατηγορία RCL 1.

25 Κλεάνθης Έλληνας/Μιχαλάκης Μιχαήλ (Ford Fiesta PROTO)

Το δίδυμο Έλληνας/Μιχαήλ, προσαρμοσμένο πλέον πλήρως με το καινούργιο Ford Fiesta PROTO, και με τη βοήθεια του πολύπειρου συνοδηγού του, θα κυνηγήσει τη νίκη στην κατηγορία RCL 1.

26 Ζαχαρίας Μανώλη/Κώστας Ευριπίδου (Honda Civic EP3)

Από τα ταχύτερα δικίνητα πληρώματα, οι Μανώλη και Ευριπίδου είναι πάντα εκ ων πρωταγωνιστών στην κατηγορία ενώ είναι το πλήρωμα που κέρδισε πέρυσι στον αγώνα της Λάρνακας, αποτέλεσμα που θέλει να επαναλάβει και φέτος.

27 Παναγιώτης και Ανδρέας Ξενοφώντος (Honda FN2 TYPE R R3)

Πατέρας και υιός έχουν την ταχύτητα και τις δυνατότητες για να πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία RC4 και αναμένεται να είναι στη διεκδίκηση μιας θέσης στο βάθρο στον επερχόμενο αγώνα στην Λάρνακα.

28 Χρυσόστομος Παντελή/Ανδρέας Νέστωρος (Ford Fiesta ST)

Αυξημένος φέτος ο βαθμός δυσκολίας στην δικίνητη κατηγορία καθώς ανταγωνισμός είναι πλέον πολύ σκληρός. Ο Χρυσόστομος Παντελή θα αγωνιστεί στην Λάρνακα με συνοδηγό τον Ανδρέα Νέστωρος με στόχο ένα τερματισμό ψηλά στη γενική κατάταξη της RC 4.

Δείτε τους επόμενους

29 Χρίστος και Ανδρέας Μαννούρη (Peugeot 208 R2)

Μετά από μεγάλη αποχή από την αγωνιστική δράση, οι Χρίστος και Ανδρεάς Μανούρη επιστρέφουν στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στο μπάκετ ενός Peugeot 208 R2 και θα επιδιώξουν στην πολύ ανταγωνιστική δικίνητη κατηγορία ένα δυνατό πλασάρισμα στα ψηλά.

30 Γιαννάκης Τζιωρτζής/Τούλλης Αριστοδήμου (Ford Fiesta R2)

Η πρώτη φετινή παρουσία του πληρώματος έγινε στον δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος, το East Safari Rally, όμως η προσπάθεια τέλειωσε νωρίς αφού αποχώρησαν μετά από μηχανικό πρόβλημα. Αναμφίβολα στην Λάρνακα θα ψάξουν αρχικά τον τερματισμό και από κει και πέρα να πλασαριστούν όσο καλύτερα γίνεται στους βαθμούς.

 

31 Κωνσταντίνος Σιώφερος/Κύρος Γεωργίου (Mitsubishi Lancer EVO VI)

Ο ανερχόμενος Κωνσταντίνος Σιώφερος φάνηκε άτυχος στον δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος καθώς αποχώρησε. Με συνοδηγό φέτος τον έμπειρο Κύρο Γεωργίου, στο Φοινικούδες Λάρνακα Ράλι θέλουν να είναι εκ των διεκδικητών της νίκης στην κατηγορία RCS 2.

32 Κώστας Νικηφόρου/Σώτος Καροτσάκης (Subaru Impreza STI)

Πάντα γρήγορος στου αγώνες της Λάρνακας, ο Κώστας Νικηφόρου με συνοδηγό τον Σώτο Καροτσάκη θα επιδιώξουν με το Subaru Impreza STI ένα τερματισμό στην πρώτη τριάδα της κατηγορίας RCS 2.

33 Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου/Φίλιππος Φιλιππίδης (Mitsubishi Lancer EVO ΙΙΙ)

Με ένα Mitsubishi Lancer EVO τρίτης γενιάς θα προσπαθήσουν να τερματίσουν τον απαιτητικό τρίτο αγώνα του πρωταθλήματος. Όντας πρωτοπόροι της βαθμολογίας στην RCS2, αναμφίβολα στόχος είναι να παραμείνουν στην κορυφή.

34 Χριστόδουλος Χριστοδούλου/Παναγιώτης Γεωργίου (Honda Civic)

Ένα πλήρωμα που του αρέσουν ιδιαίτερα οι ειδικές της Λάρνακας, στο Ράλι Φοινικούδων θα κάνουν μοναχικό αγώνα καθώς είναι το μοναδικό πλήρωμα που αγωνίζεται στην κατηγορία RCS 31.

35 Αργύρης Σταύρου/Ηλίας Πιερή (Suzuki Swift)

Το δίδυμο έχει στις βλέψεις του τη νίκη στην κατηγορία RC5, θέλοντας παράλληλα να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ατυχία στον δεύτερο αγώνα όπου αποχώρησαν.

36 Λούης Παπαγεωργίου/Χρίστος Ππάης (Mitsubishi Mirage)

O Λούης Παπαγεωργίου είναι σε περίοδο εξοικείωσης τόσο με το νέο του αγωνιστικό όσο και με τον νέο του συνοδηγό, τον Χρίστο Ππάη. Γι αυτό και θα επιδιώξει τερματισμό στο βάθρο της κατηγορίας.

37 Σταύρος και Ορέστης Υπερμάχου (Mitsubishi Lancer EVO VII)

Πατέρας και υιός, μετά τους αγώνες ταχύτητας, θα δοκιμάσουν για ακόμα μια φορά σε αγώνα ράλι και αυτό στο Ράλι της πόλης τους όπου τρέχουν στην κατηγορία RCS 2 με το Mitsubishi Lancer EVO VII.

38 Φλώρος Στυλιανού/Άγγελος Μακρίδης (Mitsubishi Lancer EVO VI)

Πρώτη φετινή παρουσία για τον βετεράνο Φλώρο Στυλιανού στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι έχοντας στο δεξί μπάκετ τον Άγγελο Μακρίδη. Πίσω από το τιμόνι ενός Mitsubishi Lancer EVO VI έχουν σαν πρώτο στόχο τον τερματισμό.

Δείτε τους επόμενους

39 Λυκούργος Κακουράτος/Γιώργος Πουγιούκκας (Mitsubishi Lancer EVO ΙII)

Ο Λυκούργος Κακουράτος θα τρέξει στον αγώνα με το καλοστημένο Mitsubishi Lancer EVO ΙII και τον πολύπειρο Γιώργο Πουγιούκκα στη θέση του συνοδηγού.  Στόχος φυσικά είναι ο τερματισμός αλλά και μια καλή θέση στην κατηγορία.

40 Πέτρος και Σωτήρης Λαός (Mitsubishi Lancer EVO VI)

Τρίτη γενιά της οικογένειας Λαού στο άθλημα! Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος οι Πέτρος και Σωτήρης Λαός θα αγωνιστούν με το Mitsubishi Lancer EVO VI στην κατηγορία RCS 2. Απέναντι σε πιο έμπειρα πληρώματα, οι νεαροί θα επιδιώξουν να μπουν σφήνα στους παραδοσιακούς πρωταγωνιστές της κατηγορίας.

41 Φώτης Ιωάννου/Ανδρέας Καραντώνης (Subaru Impreza WRX)

Πρώτη συμμετοχή φέτος για το πλήρωμα στην κατηγορία RCS 2 και στόχος είναι ο τερματισμός και η συλλογή όσο περισσότερων βαθμών και εμπειριών.

42 Παναγιώτης Τζιωρτζής/Σωτήρης Κασέττας (Suzuki Swift)

Ένα πλήρωμα που έχει πάντα σταθερή απόδοση, οι Τζιωρτζή και Κασέττας καταφέρνουν σχεδόν σε όλους τους αγώνες να υλοποιούν τους στόχους τους. Αυτό θα προσπαθήσουν και στη Λάρνακα

43 Κυριάκος Κυριάκου/Μάριος Κυριάκου (Toyota Yaris)

Πατέρας και υιός επιστρέφουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς με το Toyota Yaris και θα διεκδικήσουν τις δικές τους πιθανότητες διάκρισης, τόσο στην κατηγορία όσο και στην κατάταξη..

44 Χρίστος Σκορδής/Πρόδρομος Χρυσάνθου (Ford Fiesta ST)

Πρώτος αγώνας φέτος για το πλήρωμα, το οποίο προσπαθεί να εξοικειωθεί με τα δεδομένα του πρωταθλήματος και σιγά σιγά να βρει την απαιτούμενη ταχύτητα για να μπορεί να διεκδικεί νίκες.

45 Σώτος Τρικωμίτης/Ανδρέας Νικολάου (Suzuki Vitara)

Οι Σώτος Τρικωμίτης συνεχίζει την παράδοση στη Λάρνακα. Με συνοδηγό τον Ανδρέα Νικολάου δε θα μπορούσε να απουσιάσει από τον αγώνα της πόλης του. Οι δύο τους θα αγωνιστούν για ακόμη μια φορά με το γνωστό Suzuki Vitara και στόχος είναι ακόμα ένας τερματισμός.

46 Ανδρέας Χαραλάμπους/Ιωάννα Ιωσιφάκη (Honda Civic)

Ανδρέας Χαραλάμπους και Ιωάννα Ιωσιφάκη είναι ένα εκ των δυο πληρωμάτων που θα αγωνιστούν σαν μεικτό και θα έχουν σαν πρώτο στόχο τη ράμπα του τερματισμού στον αγώνα με το Honda Civic.

47 Παναγιώτης Αχιλλέως/Χρίστος Στυλιανού (Suzuki Swift Sport)

Αχιλλέως και Στυλιανού είναι το δεύτερο πλήρωμα που θα αγωνιστεί σαν μεικτό. Στόχος δεν είναι άλλος από τον τερματισμό και τη συλλογή εμπειριών στο τιμόνι του Suzuki Swift μέσα από τις γρήγορες ειδικές διαδρομές της Λάρνακας.

Δείτε τα ιστορικά

ΙΣΤΟΡΙΚΑ:

100 Μανώλης Γιάλλουρος/Ανδρεάς Γιάλλουρος (Nissan 240 RS)

Με το νούμερο 100 οι Μανώλης και Ανδρέας Γιάλλουρος θα τρέξουν με το θρυλικό Nissan 240 RS. Ένα αυτοκίνητο που ανέδειξαν στα Κυπριακά χώματα οι Βαχάν Τερζιάν, Αντώνης Ιερόπουλος, Γιώργος Ανδρέου ‘Σιώφερος’ και Μάριος Σαββίδης. Όσο για τον κ. Ανδρέα Γιάλλουρο… απλά είναι ο άνθρωπος που φρόντιζε το εργοστασιακό θηρίο για τους Τερζιάν και Ιερόπουλο.

101 Μιχάλης Μιχαηλίδης/Κωνσταντίνος Εγγλέζου (Mitsubishi Lancer)

Ένα άλλο αγωνιστικό / θρύλος για τα Κυπριακά δεδομένα είναι και το Colt Lancer (ή καλύτερα το KP1) των Βαχάν Τερζιάν και Γιαννάκη Θεοφάνους που αγόρασε τότε ο Κωνσταντίνος Εγγλέζου. Ο ίδιος θα βρίσκεται στο μπάκετ του συνοδηγού με τον εγγονό του Μιχάλη Μιχαηλίδη να κρατά το τιμόνι

102 Χαράλαμπος Ιωαννίδης/Γιαννάκης Παυλίδης (Nissan Sunny B120)

Ο Χαράλαμπος Ιωαννιδης, ο πρώτος πρωταθλητής της κατηγορίας Ν στον Κυπριακό μηχανοκίνητο αθλητισμό (1987), βάζει και πάλι την αγωνιστική του στολή για να βρεθεί με τον βετεράνο Γιαννάκη Παυλίδη στα μπάκετ του Nissan Sunny B120.

103 Γιώργος Πικκής/Κώστας Αρχοντίδης (Ford Escort)

Ανοικτός σε κάθε κάλεσμα ο Γιώργος Πικκής με το Ford Escort ΜΚΙΙ. Aυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του, αείμνηστος Ανδρέας Πικκής στο παγκύπριο πρωτάθλημα. Ο  Κώστας Αρχοντίδης προτίμησε τη θέση του συνοδηγού αντί για τη Lancia Intergrale!

104 Ανδρέας Αυγουστή/Μάριος Αποστόλου (Opel Kadett GSi)

Οι Ανδρέας Αυγουστή και Μάριος Αποστόλου θα αγωνιστούν με Opel Kadett Gsi, ένα μοντέλο που κυριαρχούσε στην κατηγορία του για πολλά χρόνια στους Κυπριακούς αγώνες.

105 Ανδρέας Εγγλέζου/Paulie Εγγλέζου (Proton Satria Sprint)

Ανδρέας και Paulie Εγγλέζου επαναφέρουν τη μάρκα Proton στις ειδικές διαδρομές αφού θα τρέξουν με ένα Proton Satria Sprint,

106 Κώστας Πατσαλή/Σπύρος Πατσαλή (VW Golf GTi)

Κώστας και Σπύρος Πατσαλή θα αγωνιστούν με VW Golf Gti. Ακόμα ένα μοντέλο που μεγαλούργησε τόσο σε αγώνες ράλι όσο και στην Ταχύτητα στον τόπο μας

107 Τάσος Σκαρπάρης/Γιάννης Δημητριάδης (Datsun Pick-up)

Με το νούμερο 107 αγωνίζεται ο αγέραστος Τάσος Σκαρπάρης με συνοδηγό τον Γιάννη Δημητριάδη και αυτοκίνητο ένα Datsun Pick-Up

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Exit mobile version