Δείτε όλα τα πληρώματα του Ράλι Φοινικούδων 2022!

Ο Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Λάρνακας διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαΐου τον τρίτο γύρο του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι by Psaltis/ENEOS, το Ράλι Φοινικούδων. Πάμε να δούμε όλα τα πληρώματα του Ράλι Φοινικούδων 2022.

Φωτογραφίες – SM Racing News

1 Σίμος Γαλαταριώτης/Αντώνης Ιωάννου (VW Polo GTI R5)SIMOS GALATARIOTIS IOANNOU - 1οι Γαλαταριώτης -Ιωάννου

Οι τετράκις πρωταθλητές φάνηκαν άτυχοι στον αγώνα Ανατολικό Σαφάρι, δεύτερο του φετινού πρωταθλήματος, καθώς αποχώρησαν στη δεύτερη μόλις ειδική διαδρομή με αποτέλεσμα να χάσουν πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για υπεράσπιση του τίτλου. Στον αγώνα της Λάρνακας είναι εκ των φαβορί για νίκη την οποία θα επιδιώξουν ούτως ώστε να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου

2 Πέτρος Παντελή/Αντώνης Χρυσοστόμου (Citroen DS3 R5)

Ο Πέτρος Παντελή φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά και τη μεγάλη νίκη του στον αγώνα Ανατολικό Σαφάρι. Στον τρίτο αγώνα της σεζόν, το Ράλι Φοινικούδων, απέναντι σε πολύ ανταγωνιστικά πληρώματα με αυτοκίνητα κατηγορίας R5, θέλει να διατηρήσει την πρώτη θέση έχοντας τα φόντα για να πράξει αυτό και συνοδηγός σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο έμπειρος Αντώνης Χρυσοστόμου, ο οποίος αντικαθιστά τον Πάμπο Λαό ο οποίος με τη σειρά του θα εκτελεί χρέη Αλυτάρχη στον αγώνα της Λάρνακας.

3 Παναγιώτης Γιάγκου/Άριστος Νικολάου (Hyundai i20 R5)

3οι Γενικής Γιάγκου-Νικολάου Yiangou Nikolaou Ράλι Ανατολικό Σαφάρι - Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil –2ος ΓύροςΜε νέο συνοδηγό φέτος, τον Άριστο Νικολάου, ο Παναγιώτης Γιάγκου είναι από τους οδηγούς που πάντα διεκδικούν θέση στην πρώτη τριάδα. Μέχρι στιγμής αυτό το επαληθεύει αφού στη μέχρι τώρα φετινή πορεία το πλήρωμα μετρά δυο τρίτες θέσεις σε δυο αγώνες, είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και συγκαταλέγονται στα πληρώματα που μπορούν να διεκδικήσουν μια θέση στην πρώτη τριάδα.

4 Σταύρος Αντωνίου/Δημήτρης Πιερή (Mitsubishi Lancer EVO X R4)

STAVROS ANTWNIOU - DEMETRIS PIERI 5οι Σταύρος Αντωνίου - Δημήτρης ΠιερήΟι περσινοί πρωταθλητές στην κατηγορία RC2 προσπαθούν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους απέναντι σε πολύ υψηλό ανταγωνισμό. Μετά από δυο αγώνες είναι πρώτοι με 30 βαθμούς και στον αγώνα της Λάρνακας ο βαθμός δυσκολίας αναμένεται να αυξηθεί όσον αφορά την προσπάθεια που θα κάνουν για νίκη.

 5 Χρίστος Δημοσθένους/Κύπρος Χριστοδούλου (Skoda Fabia R5)

Χρίστος Δημοσθένους/Κύπρος Χριστοδούλου (Skoda Fabia R5) demosthenousΜε αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη πάνε στο Φοινικούδες Λάρνακα Ράλι οι Δημοσθένους/Χριστοδούλου. Στον αγώνα της πόλης του, ο Δημοσθένους έχει ένα λόγο παραπάνω για τη νίκη και σε επιφάνεια που αρέσκεται να τρέχει έχει τα φόντα μαζί με το συνοδηγό του να διεκδικήσει το ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου.

 6 Κώστας Ζήνωνος/Φάνος Χριστοφή (Citroen DS3 R5)

4οι Γενικής Ζήνωνος-Χριστοφή zinonos christofi Ράλι Ανατολικό Σαφάρι - Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil –2ος ΓύροςΟι Κώστας Ζήνωνος και Φάνος Χριστοφή συνεχίζουν να γράφουν αγωνιστικά χιλιόμετρα με το Citroen DS3 R5 και αγώνα με αγώνα παρουσιάζονται καλύτεροι. Δε θα μπορούσαν να λείψουν από τις γρήγορες ειδικές της επαρχίας Λάρνακας αφού είναι ένας αγώνας που τους αρέσει να αγωνίζονται, έχοντας στο πρόσφατο παρελθόν αρκετά καλά αποτελέσματα.

7 Χριστόδουλος Χριστοδούλου/Ευάγγελος Ξενοφώντος (Subaru Impreza)

psaltis autoparts eneos cyprus rally championship christos christodoulou evangleos xenofontosΟι Χριστόδουλος Χριστοδούλου/Ευάγγελος Ξενοφώντος αγωνίστηκαν φέτος μόνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, το Ράλι Τίγρης. Βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στην κατηγορία RC2 και στο μπάκετ του Subaru Impreza έχουν στόχο να διατηρηθούν σε τροχιά τίτλου.

8 Κώστας Μιχαηλίδης/Ανδρέας Κωνσταντινίδης (Subaru Impreza)

Κώστας Μιχαηλίδης/Ανδρέας Κωνσταντινίδης (Subaru Impreza)Οι Μιχαηλίδης/Κωνσταντινίδης έτρεξαν σαν πλήρωμα για πρώτη φορά από την έναρξη της φετινής σεζόν. Παρά τις ατυχίες της πρεμιέρας, στον δεύτερο αγώνα κατάφεραν να επανέλθουν δριμύτεροι ολοκληρώνοντάς τέταρτοι στην κατηγορία RC2. Στη Λάρνακα θα επιδιώξουν να βρεθούν και πάλι ανάμεσα στους πρωτοπόρους της κατηγορίας τους.

9 Γιώργος Παφίτης/Βασίλης Γραμμένος (Mitsubishi Lancer EVO IX)

Γιώργος Παφίτης/Βασίλης Γραμμένος (Mitsubishi Lancer EVO IX)Το πλήρωμα αγωνίστηκε μέχρι στιγμής στον δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος έχοντας θετική παρουσία στην κατηγορία RC2, κάτι που θα επιδιώξουν και στον επερχόμενο αγώνα, το Φοινικούδες Λάρνακα Ράλι.

10 Μιχάλης Ποσείδιας/Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (Mitsubishi Lancer EVO X)

Μιχάλης Ποσείδιας/Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (Mitsubishi Lancer EVO X)Οι Ποσείδιας/Κωνσταντίνου είναι ένα πλήρωμα που του αρέσει να αγωνίζεται σε γρήγορες ειδικές διαδρομές και δε θα απορούσε να απουσιάσει από το Ράλι της Λάρνακας  όπου αναμένεται να είναι από τους πρωταγωνιστές στην κατηγορία RC2.

Δείτε τους επόμενουςΓιώργος και Παύλος Εγγλέζου (Mitsubishi Lance EVO IX)