Cyprus Karting Committee:

Cyprus Karting CommitteeΤην Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 θα διεξαχθεί στην πίστα Daytona Raceway η τρίτη αγωνιστική αυνάντηση του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος 2019. Ο αγώνας θα διεξαχθεί από τις 9.00 έως τις 13.00 το μεσημέρι και σε αυτόν θα λάβουν μέρος τρεις κατηγορίες, Mini, Open και ΚΖ2.

Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα του 2019 αποτελείται από πέντε αγωνιστικές συναντήσεις και συνολικά θα διεξαχθούν 10 αγώνες. Δύο σε κάθε αγωνιστική συνάντηση.

Το Πρωτάθλημα διοργανώνει η Κυπριακή Επιτροπή Karting (Cyprus Karting Committee) κάτω από την αιγίδα του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου (εκπροσώπου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου F.I.A. και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Karting CIK/FIA)

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.