Cyprus Karting Committee:

Cyprus Karting CommitteeΤην Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 θα διεξαχθεί στην πίστα Daytona Raceway η τρίτη αγωνιστική αυνάντηση του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος 2019. Ο αγώνας θα διεξαχθεί από τις 9.00 έως τις 13.00 το μεσημέρι και σε αυτόν θα λάβουν μέρος τρεις κατηγορίες, Mini, Open και ΚΖ2.

Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα του 2019 αποτελείται από πέντε αγωνιστικές συναντήσεις και συνολικά θα διεξαχθούν 10 αγώνες. Δύο σε κάθε αγωνιστική συνάντηση.

Το Πρωτάθλημα διοργανώνει η Κυπριακή Επιτροπή Karting (Cyprus Karting Committee) κάτω από την αιγίδα του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου (εκπροσώπου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου F.I.A. και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Karting CIK/FIA)

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.