Η επίσημη σελίδα του ERC στο Instagram ανέβασε πριν λίγο την συγκεκριμένη φωτογραφία του αυτοκινήτου των Τσουλόφτα και Χρυσοστόμου με τίτλο «Ίσως το πιο όμορφο αυτοκίνητο του αγώνα»

Μπορεί να μην κερδίσανε το ράλι των Κανάριων Νήσων που αποτελεί και το δεύτερο γύρο του φετινού Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ράλι (ERC), αλλά σίγουρα έχουν το πιο όμορφο αυτοκίνητο!

Δείτε την ανάρτηση πιο κάτω:

https://www.instagram.com/p/BxFPHxlh3T7/

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.