1ος Αγώνας Πακγυπρίου Πρωταθλήματος Drift By ENEOS

Την Κυριακή 24 Μαρτίου διεξήχθη στην Achna Speedway ο εναρκτήριος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Drift By ENEOS, με διοργανωτή το Power Drift Club υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Οι συμμετέχοντες πρόσφεραν απλόχερα θέαμα με περάσματα πολύ υψηλού επιπέδου ειδικότερα στις διπλές μονομαχίες, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από αθλητές διεθνούς επιπέδου. Μπροστά σε χιλιάδες θεατές οι οποίοι γέμισαν κάθε γωνιά της πίστας, ο Νικόλας Νικόλα Πατάκ μετά από ένα εκπληκτικό τελικό κατάφερε να κερδίσει τον περσινό πρωταθλητή Γιώργο Χριστοφόρου και να πανηγυρίσει τη νίκη στον αγώνα. Πριν από το μεγάλο τελικό προηγήθηκαν τα μονά περάσματα όπου την καλύτερη βαθμολογία σημείωσε ο Άντρος Αντωνίου.

Ακολούθησαν οι διπλές μάχες με τους οδηγούς να τα δίνουν όλα με στόχο τη διάκριση. Μετά από σκληρές μάχες στην τετράδα κατάφεραν να φτάσουν οι Άντρος Αντωνίου, Νικόλας Πατάκ, Γιώργος Χριστοφόρου και Enver Haskasap. Οι Νικόλας Πατάκ και Γιώργος Χριστοφόρου κατάφεραν να κερδίσουν ο πρώτος τον Άντρο Αντωνίου και ο δεύτερος τον Enver Haskasap περνώντας στο μεγάλο τελικό, όπου όπως προαναφέραμε νικητής αναδείχθηκε ο Νικόλας Πατάκ. Στην κατηγορία Semi Pro, οι οδηγοί που έφτασαν μέχρι την τετράδα ήταν οι Πόλυς Κωνσταντίνου, Σάββας Σημιανός, Βασίλης Χριστοφόρου και Αντρέας Νέστωρος. Στον τελικό πέρασαν ο περσινός πρωταθλητής Πόλυς Κωνσταντίνου και ο Σάββας Σημιανός, με τον πρώτο να καταφέρνει να επικρατεί και να ξεκινά με το δεξί την προάσπιση του τίτλου.

Συνεργασία: www.smracingnews.com

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.