Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση στο βίντεο που υπάρχει στο Page της ομάδας του Σίμου Γαλαταριώτη στο Facebook. Μια κακή εκτίμηση από τον πρωταθλητή (που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια) στη δεύτερη ειδική διαδρομή ήταν αρκετή να τον θέση εκτός αγώνα.

Το πλήρωμα ξεκίνησε τον αγώνα με ένα ασύλληπτο χρόνο στην πρώτη ειδική διαδρομή βάζοντας 21 δευτερόλεπτα στον δεύτερο που δεν ήταν άλλοι από τους Δημοσθένους και Παύλου, Αυτό όμως δεν είχε συνέχεια. Στη μικρή ειδική της Άλασσας, των 5.6 χιλιομέτρων, αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν όπως βλέπετε και στο βίντεο. Με αυτά τα δεδομένα, οι Γαλαταριώτης και Ιωάννου, φεύγουν από το Ράλι Τίγρης χωρίς βαθμούς. Παρόλα αυτά θα συνεχίσουν να κρατούν την πρώτη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Κλειδί στην εξέλιξη του πρωταθλήματος είναι σίγουρα το Ράλι Κύπρος με τους πολλούς βαθμούς που μοιράζει στα πληρώματα!

Δείτε το βίντεο:

 

Tiger Rally 27/28 July – After driving conservatively in the first stage, we decided to push a bit more in the second and unfortunately carried too much speed into a tricky corner (200m before the finish line).The crew is unhurt and eager to begin testing for the upcoming Cyprus Rally in September.This is what happened…

Opublikowany przez Galatariotis Rally Team Sobota, 27 lipca 2019

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.