Βίντεο της ημέρας: Μπορεί να ντριφτάρει ο Verstappen; 

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 και ο οδηγός της Oracle Red Bull Racing, Max Verstappen, δοκιμάζει τις ικανότητες του πίσω από το τιμόνι ενός Mazda RX-7 Drift Car. Το «τετραρότορο» θηρίο με τους 600 ίππους ανήκει στον “Mad” Mike Whiddett, ένα επαγγελματία pro drifter με πολλά ρεκόρ στο παλμαρέ του, ο οποίος (για χάρη του βίντεο) εκτελούσε χρέη δασκάλου!  top 10 - Ψάχνεις καινούριο SUV; Δείτε τα 10 φθηνότερα της Κυπριακής αγοράς

Ο Verstappen μετά από το «μάθημα» δήλωσε: Δεν ήξερα τι να περιμένω. Νομίζω ήταν η πιο αγχωτική στιγμή που έχω βιώσει τα τελευταία δύο χρόνια! Δεν είναι φυσιολογικό για τον τρόπο που οδηγώ συνήθως. Μόλις άκουσα τον κινητήρα απευθείας ένιωσα άνετα και ξεκίνησα να εξερευνώ τα όρια του αυτοκινήτου, όπως κάνω στη Formula 1. Ένιωσα την ίδια αδρεναλίνη, και το ένστικτό μου πήρε τον έλεγχο.” 

 Δείτε το βίντεο παρακάτω: 

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.