Τσουλόφτας και Ηλία ήταν οι πρωταγωνιστές στις απονομές Πρωταθλημάτων στην Ελλάδα

Την Τετάρτη 17 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η Απονομή Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και Επάθλων Αγώνων Αυτοκινήτου και Karting για τις χρονιές 2021 και 2022. Σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στο πλοίο Seajets WorldChampion Jet στο Λιμάνι του Πειραιά, το παρών έδωσαν οι πρωταγωνιστές των δύο προηγούμενων ετών, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Aponomes alexandros tsouloftas stelios ilia omaeΠρωταγωνιστές της βραδιάς δεν ήταν άλλοι από τους Αλέξανδρο Τσουλόφτα και Στέλιο Ηλία ύστερα από την καθολική τους υπεροχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2021. Όπως είναι γνωστό δεν διεξήχθη το πρωτάθλημα πέρυσι. Φέτος, οι Τσουλόφτας και Ηλία στοχεύουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες επί Ελληνικού εδάφους. Ξεκίνησαν με καθολικές επιτυχίες στους πρώτους αγώνες τόσο για το πρωτάθλημα χώματος όσο και για το πρωτάθλημα ασφάλτου κερδίζοντας τα το Ολυμπιακό Ράλι και το Ράλι Κένταυρος αντίστοιχα.

Αρκετοί από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, πήραν το λόγο, ευχαριστώντας όλους όσους συνετέλεσαν στην επίτευξη των στόχων τους. Παράλληλα, στις ουκ ολίγες οθόνες του Seajets WorldChampion Jet έπαιζαν βίντεο από τα διάφορα είδη αγώνων των τελευταίων δύο ετών. Αξίζει να σημειωθεί πως στο χώρο βρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι του τύπου, φωτογράφοι, ενώ την εκδήλωση κάλυψε η COSMOTE TV που βρίσκεται δίπλα στους ελληνικούς αγώνες τα τελευταία χρόνια.

TOP 10: MICHELIN CTC TYRES Πέντε λόγοι γιατί πρέπει να επιλέξεις ένα Premium ελαστικό

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK