Τρίτος ο Τζιωρτζής στον πρώτο τελικό!

Ηρωική μάχη έδωσε το Σάββατο (29/10) στην Κροατία ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, ακριβώς τρεις βδομάδες από το χειρουργείο στον καρπό που υποβλήθηκε στο Βέλγιο. Ο Κύπριος οδηγός εκκίνησε από την pole position του πρώτου τελικού του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος NASCAR και τερμάτισε τρίτος, πιέζοντας ασφυκτικά τον επίδοξο πρωταθλητή Alberto Naska που ήταν εμφανώς πιο αργός. Ο Βλαδίμηρος επιχείρησε πολλές φορές να τον περάσει, με τον Ιταλό να κρατά τη θέση με νύχια και δόντια.  

Ενδεικτικό της ταχύτητας του Κύπριου οδηγού ήταν ότι έγραψε τον ταχύτερο γύρο και θα εκκινήσει και την Κυριακή (30/10) από την pole position. Με την τρίτη θέση πέρασε 4ος στην κατάταξη της EURO NASCAR 2 και θέλει νίκη την Κυριακή ή να τερματίσει δύο θέσεις μπροστά από τον περσινό πρωταθλητή Doubek για να ολοκληρώσει τη σεζόν στην 3η θέση. Ο Doubek ήταν την Κυριακή (29/10) τέταρτος, πολλά δευτερόλεπτα πίσω από τον Τζιωρτζή. Τον πρώτο τελικό κέρδισε ο Hezemans που μείωσε τη διαφορά από τον Naskaστους 3β. Την Κυριακή η κούρσα του Τζιωρτζή θα είναι στις 11:30πμ CY.

QUIZ- Πόσο καλά ξέρεις τα M3 της BMW;

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.