Θρίαμβευτικό 1 – 2 της Hyundai στο WRC Ράλι Σαρδηνίας

Η αγωνιστική ομάδα της Hyundai γιορτάζει μια θριαμβευτική νίκη στο WRC Ράλι Σαρδηνίας! Στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βάθρου των νικητών ο Thierry Neuville με συνοδηγό τον Martijn Wydaeghe και στο αμέσως πιο κάτω, στη δεύτερη θέση οι Esapekka Lappi / Janne Ferm!

Rally Italia Sardegna 2023 hyundai cyprus ctc automotive wrcΑυτή ήταν η πρώτη νίκη της Hyundai στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι WRC. Η νίκη δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση, αφού την Παρασκευή και το Σάββατο η βροχή έκανε πολύ δύσκολες τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα, δημιουργώντας πρόσθετα προβλήματα σε πολλά πληρώματα.

Την Παρασκευή οι Neuville / Wydaeghe βρέθηκαν στην τρίτη θέση, όμως το Σάββατο ήταν δική τους υπόθεση! Αγωνίστηκαν με σταθερό ρυθμό και ανέβηκαν σταδιακά στην πρώτη θέση. Μετά από τέσσερις ειδικές διαδρομές και φανταστική οδήγηση κέρδισαν μια σημαντική απόσταση την οποία διατήρησαν μέχρι το τέλος.

“Είμαι πολύ ευτυχής που βρέθηκα στην κορυφή του βάθρου μετά από ένα τόσο συγκλονιστικό αγώνα”, δήλωσε ο Thierry Neuville. “Είχαμε θέμα με τα ελαστικά και ήταν πολύ δύσκολο, αλλά το αυτοκίνητο αποδείκτηκε καθόλα αξιόπιστο μέχρι το τέλος”.

Ο Esapekka Lappi έκανε επίδειξη δύναμης αντιμετωπίζοντας την απειλή του Sébastien Ogier. Ανέβηκε με την αξία του στη δεύτερη θέση δίνοντας συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις του. “Ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας”, δήλωσε περιχαρής. “Θέλαμε πραγματικά να πιέσουμε για τη νίκη ως ομάδα και το αποτέλεσμα 1 – 2 μας ικανοποιεί απόλυτα”.

TOP 10: MICHELIN CTC TYRES Πέντε λόγοι γιατί πρέπει να επιλέξεις ένα Premium ελαστικό

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK