Ποδαρικό με βαθμούς για την Audi Sport ABT

Audi Sport ABT

2020 Berlin ePrix I Formula EΗ Audi Sport ABT Schaeffler σημείωσε βαθμούς και με τα δύο αυτοκίνητα στον πρώτο αγώνα της Formula E μετά από την διακοπή σχεδόν πέντε μηνών λόγω του ιού. Ο Lucas di Grassi ήταν μαχητικός στον αγώνα μετά από μια μέτρια προκριματική περίοδο ενώ ο πρωταθλητής του DTM, René Rast, σημείωσε έναν βαθμό στον πρώτο του αγώνα για την Audi στον θεσμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Η άποψη σας μετρά: Λάβε μέρος σε έρευνα για τα ηλεκτρικά…

Ο Lucas di Grassi μετά από καταστροφικά προκριματικά βρέθηκε στην 20η θέση της εκκίνησης. «Στον θεσμό αυτό, δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα χωρίς να ρισκάρεις», δήλωσε ο di Grassi. «Ζήτησα συγνώμη από την ομάδα αμέσως για τα προκριματικά. Όμως, δεν τα παρατάμε ποτέ. Ήταν σκληρή δουλειά το να ανέβω από 20ος μέχρι την 8η θέση. Αύριο είναι μια νέα μέρα, θα επιτεθούμε ξανά!»

2020 Berlin ePrix I Formula EΟ René Rast έδειξε ταχύτητα στο ντεμπούτο του. Από τη 13η θέση στο grid, ο Γερμανός έφτασε στους πρώτους δέκα, παρόλο που είχε πέσει στη 17η θέση μέσα στον αγώνα. «Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρώτος μου αγώνας για την Audi εδώ στη Formula E ήταν αρκετά χαοτικός», δήλωσε ο Rast. «Αυτοκίνητα ασφαλείας, κίτρινες σημαίες και ατυχήματα μπροστά μου και δίπλα μου. Έμαθα πολλά σήμερα, απέκτησα εμπειρία και σημείωσα αμέσως έναν βαθμό. Ελπίζω ότι θα υπάρξουν περισσότερα αύριο.»

2020 Berlin ePrix I Formula E«Αυτός ήταν ένας άλλος τυπικός αγώνας του θεσμού με πολλή δράση», δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας Allan McNish. «Ο Lucas και ο René έφεραν τα αυτοκίνητα τους μέχρι τον τερματισμό, και μάλιστα μέσα στην δεκάδα. Φυσικά, θέλαμε περισσότερους βαθμούς. Αυτός είναι και ο στόχος μας στους επόμενους αγώνες.»
Σήμερα, 6 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος από τους έξι αγώνες στο Βερολίνο.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.