Ο Vettel αφαιρεί τη σημαία του ψευδοκράτους από το κράνος του!

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Sebastian Vettel αφαίρεσε τη σημαία του ψευδοκράτους από το ειδικά σχεδιασμένο κράνος που φοράει στις δοκιμές στο Μπαχρέιν.

Και αυτό, ύστερα από επίσημη καταγγελία του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου προς τα αρμόδια σώματα της Διεθνούς Ομοσπονδίας (FIA). Μάλιστα, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου προέτρεψε τη FIA να επιβάλει πρόστιμο στον οδηγό και την ομάδα του για την κίνηση τους αυτή.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Vettel αποκάλυψε ένα ειδικό σχέδιο στο κράνος του με το μήνυμα «No War» χρησιμοποιόντας τα χρώματα της Ουκρανικής σημαίας. Στη βάση του κράνους υπήρχαν επίσης αναπαραστάσεις πολλών διαφορετικών σημαιών. Ανάμεσά τους και η σημαία της ούτω καλούμενης «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η FIA ασχολήθηκε με το ίδιο θέμα. Θυμίζουμε ότι το 2006 απονεμήθηκε το τρόπαιο του νικητή (Felipe Massa) στο Τουρκικό γκραν πρι από τον Mehmet Ali Talat, ο οποίος παρουσιάστηκε ως ο «πρόεδρος» του ψευδοκράτους.

Η κυπριακή κυβέρνηση καταδίκασε την ενέργεια ως «απαράδεκτη» με τον τότε Πρόεδρο της  FIA, Max Mosley, να επιβάλλει πρόστιμο στους διοργανωτές του αγώνα ύψους πέντε  εκατομμυρίων δολαρίων. Εκείνη την εποχή ήταν η μεγαλύτερη χρηματική ποινή που επιβλήθηκε ποτέ στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.