Ο Nico Rosberg οδηγεί το ηλεκτρικό ID.R της VW (video)

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της  Formula 1, Nico Rosberg, οδήγησε το ηλεκτροκίνητο θηρίο της Volkswagen μέσα στα πλαίσια του αγώνα του θεσμού που έγινε στην πίστα του Nurburgring.

Nico Rosberg and the ID.RTo ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό αυτοκίνητο της Volkswagen, το ID.R, κατέχει σωρεία ρεκόρ όπως στην ανάβαση των 20 χιλιομέτρων στο Pikes Peak στο Κολοράντο (ΗΠΑ), στο Goodwood Festival of speed (Μεγάλη Βρετανία), στο βουνό Tianmen (Κίνα), καθώς και το ρεκόρ γύρου για πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα στις πίστες  Nürburgring και στο Bilster Berg.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα γρηγορότερα μπροστινοκίνητα στην «Πράσινη Κόλαση»

Ο Rosberg, έκανε ένα γύρο στην πίστα του Grand Prix με το πανίσχυρο ηλεκτρικό των 680 ίππων κάνοντας συνάμα και δηλώσεις για την έκπληξη που αντιμετώπισε.

Nico Rosberg and the ID.R«Είναι φανταστικό να το οδηγείς. Η πρόσφυση, η επιτάχυνση, η δύναμη είναι εντυπωσιακή. Συγχαρητήρια στους μηχανικούς της Volkswagen, οι οποίοι έχουν κάνει σημαντική πρωτοποριακή εργασία στον τομέα της ηλεκτροκίνηση με το ID.R. Η δουλειά του Motorsport είναι πάντα να εξελίσσει την κινητικότητα στο σύνολό της. Πρέπει να είναι η πλατφόρμα δοκιμών και εξέλιξης, προκειμένου να μεταφερθεί η τεχνολογία στην παραγωγή. Αυτό ακριβώς συνέβη με το ID.R και σίγουρα αυτό έχει περάσει και στο ID.3. Θα μπορούσα να με φανταστώ με ένα ID.3 για την οικογένειά μου», ολοκλήρωσε.

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.