Επιπλήξεις για τον αθυρόστομο Østberg! (VIDEO)

Ο Mads Østberg βρήκε τον μπελά του μετά από το ράλι Σαρδηνίας όταν δήλωσε ακριβώς το τι ένοιωθε (και εννοούμε ακριβώς αυτό που ένοιωθε εκείνη την στιγμή) στην συνέντευξη μετά το τέλος της 18ης ειδικής διαδρομής.

Ο Østberg φαινόταν αρκετά άνετος στην πρωτοπορία του αγώνα μέχρι που το ένα πρόβλημα έγιναν πολλά, και ένα σκασμένο ελαστικό τον καθυστέρησε από το να μπει στο service κατά έξι λεπτά, με αποτέλεσμα να δεχθεί ποινή ενός λεπτού, που τον έριξε δεύτερο με 34.9 δεύτερα διαφορά από τον Huttunen (τόσο μπροστά ήταν ο Østberg πριν τα προβλήματα και την ποινή).  Και όλα αυτά πριν την ειδική 18!

Mads Østberg - Sardinia 2021Μέσα στην εν λόγω ειδική, ο Νορβηγός αντιμετώπισε ακόμη ένα κλατάρισμα, οπόταν όταν έφθασε η ώρα να βρεθεί ένα μικρόφωνο μπροστά του απλά άνοιξε το στόμα του και είπε ακριβώς αυτό που ένοιωθε. Πριν καν ανοίξει την πόρτα οι βρισιές έπεφταν βροχή.
Ο Νορβηγός απολογήθηκε, αλλά βάσει του άρθρου 12.2.1.f του κώδικα της FIA, δεν μπορεί ένας οδηγός, λεκτικά, να «εκθέσει ηθικά την FIA και τους οργανισμούς με τους οποίους συνεργάζεται, τα μέλη αλλά και τις αξίες τις οποίες υποστηρίζει η FIA».  Ταυτόχρονα η συμπεριφορά του κρίθηκε αντιαθλητική και σαν αποτέλεσμα του αφαιρέθηκαν 25 βαθμοί από το πρωτάθλημα WRC-2 αλλά και €1000 πρόστιμο… όλα με αναστολή, ευτυχώς για τον ίδιο!

Ο δεύτερος στην κατάταξη του WRC-2 (πίσω από τον Mikkelsen) το μόνο που πρέπει να κάνει είναι απλά να προσέξει το τι λέει μπροστά από ανοικτά μικρόφωνα και όλα θα πάνε καλά!

Δείτε τα βίντεο εδώ:

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.