ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2023: Ανησυχία επικρατεί ανάμεσα στα πληρώματα

Οι Αλέξανδρος Τουλόφτας και Στέλιος Ηλία ξεκίνησαν πρώτοι στην υπερειδική διαδρομή του EKO Ράλι Ακρόπολις 2023. Όμως η μάχη στις ειδικές διαδρομές ξεκινά αύριο στο χώμα με τους οδηγούς να εκφράζουν τις ανησυχίες τους ύστερα από τις βροχές των τελευταίων ημερών.

alexandros tsouloftas rally acropolis eko cyprusΕμείς μιλήσαμε με τα πέντε Κυπριακά πληρώματα όπου όλοι μας εξέφρασαν την απογοήτευση τους για την κατάσταση των ειδικών διαδρομών.

Συγκεκριμένα, χθες κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών, ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας δήλωσε: «Δυστυχώς δεν μπορούμε να το απολαύσουμε σε αυτές τις συνθήκες. Το Ελευθεροχώρι είναι σε άσχημη κατάσταση. Στην Κορινθία ήταν καλύτερα, αλλά δεν ξέρουμε πώς θα είναι στον αγώνα. Σίγουρα και η επιλογή ελαστικών είναι σημαντική. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας».

Όμως, σήμερα ο Στέλιος Ηλία ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος για τη συνέχεια. «Στην κυριολεξία πάμε στα τυφλά. Κάναμε μόνο ένα πέρασμα μέσα στη βροχή και τη λάσπη και πραγματικά δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε στον αγώνα».

Ταλαιπωρημένος αλλά συνάμα απογοητευμένος ο Πέτρος Παντελή. «Άλλο αγώνα υπολογίζαμε να τρέξουμε και άλλα βρήκαμε. Ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ και οι σημειώσεις μας δεν είναι ενδεικτικές».

Λούης Παπαγεωργίου louis papagewrgiou rally acropolis eko cyprusΓια τον Λούη Παπαγεωργίου θα είναι ένας πραγματικός αγώνας επιβίωσης. «Δεν ξέρουμε τι θα βρούμε μπροστά μας. Κάναμε δοκιμές σε αντίξοες συνθήκες και θα είναι ένας πραγματικός αγώνας επιβίωσης για όλους».

Χρυσόστομος Παντελή christostomos panteli rally acropolis eko cyprusΜε την ελπίδα ότι θα στεγνώσουν κάπως οι ειδικές θα τρέξει και ο Χρυσόστομος Παντελή. «Κάναμε μόνο ένα πέρασμα αλλά με πολλά προβλήματα. Υπήρχαν σημεία που δεν μπορούσαμε να περάσουμε από τη λάσπη και το ύψος του νερού στη διαδρομή». Φέτος είναι η δεύτερη συμμετοχή για τον Χρυσόστομο στον Ελληνικό αγώνα. Ξαναέτρεξε το 2015 σαν συνοδηγός του Παναγιώτη Γιάγκου όπου οι συνθήκες ήταν και πάλι δύσκολες λόγω των βροχών.

Δημήτρης Παρέλλης demetris parelis eko rally acropolis Παρθενική συμμετοχή για τον Δημήτρη Παρέλλη στο Ράλι Ακρόπολις και μάλιστα με καινούριο αυτοκίνητο. «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, παρά το ότι οι συνθήκες δεν είναι οι ιδανικότερες. Θα οδηγήσουμε προσεκτικά με στόχο την εξοικείωση και φυσικά τον τερματισμό.

Το EKO Ράλι Ακρόπολις, γνωστό και ως «Ράλι των Θεών», είναι ένας από τους πιο σημαντικούς και εντυπωσιακούς αγώνες του WRC. Η EKO υποστηρίζει το Ράλι Ακρόπολις εδώ και δώδεκα χρόνια, και αυτή τη χρονιά δεν θα είναι μόνο ο Μεγάλος Χορηγός του αγώνα, αλλά και ο Χορηγός Ονόματος, όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2023 θα είναι μια χρονιά-ορόσημο για τον θεσμό του Ράλι Ακρόπολις, καθώς συμπληρώνει 70 χρόνια ζωής!TOP 10: Τα 10 φθηνότερα αυτόματα μοντέλα στην Κύπρο!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK