Αποστολή Ράλι Ακρόπολις: «Οι συνθήκες δεν είναι φυσιολογικές για Ελλάδα»

Πιάστηκαν εξ απροόπτου οι εργοστασιακοί οδηγοί και οι ομάδες με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτές τις μέρες στην Ελλάδα. Με την ολοκλήρωση του Shakedown του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, οι δηλώσεις τους φανερώνουν την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στις ειδικές διαδρομές μετά τις βροχές των τελευταίων ημερών.

EKO Acropolis Rally 2021Χαρακτηριστικά, ο πρωταθλητής Sebastien Ogier δήλωσε: «Θύμιζε περισσότερο ράλι RAC. Οι συνθήκες δεν είναι κάτι που περιμέναμε. Θα προσπαθήσουμε να κρίνουμε την πρόσφυση. Δεν έχουμε κάνει δοκιμές σε συνθήκες σαν αυτές».

EKO Acropolis Rally 2021Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του Thierry Neuville. «Δεν περιμέναμε τέτοιες συνθήκες. Οι αναγνωρίσεις ήταν πολύ δύσκολες. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τον καιρό τις επόμενες ημέρες. Ελπίζουμε να είναι καλύτερα».

EKO Acropolis Rally 2021Πιο καυστικός ο Dani Sordo. «Ορισμένες ειδικές διαδρομές είναι πολύ κακές. Είχαμε ένα μικρό θέμα με το αυτοκίνητο, θα το δούμε στο σέρβις. Οι συνθήκες δεν είναι φυσιολογικές για Ελλάδα».

Τον καλύτερο χρόνο της ημέρας στο shakedown σημείωσε ο Kalle Rovanperä ενώ δεύτερος ήταν ο Thierry Neuville με τον Ott Tänak να συμπληρώνει την τριάδα.

EKO Acropolis Rally 2021Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 17:30 κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολις ενώ η υπερειδική στο Σύνταγμα θα ξεκινήσει στις 18:08.

group b audi quattro

Φώτο: Ανδρέας Δελής / Reporter Images

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.