Αναγκαστική προσγείωση για το ελικόπτερο του Ogier στην Αθήνα

Sebastien Ogier

Sebastien OgierΧθες το απόγευμα το ελικόπτερο που επέβαινε ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC Sebastien Ogier, o συνοδηγός του Elfyn Evans, Scott Martin και ο πρώην συνοδηγός του Eric Camilli, Benjamin Veillas αναγκάστηκε να προσγειωθεί σε περιοχή της Γλυφάδας ύστερα από πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον πίσω έλικα. Ευτυχώς το πρόβλημα εντοπίστηκε μόλις δευτερόλεπτα από την απογείωση και όταν το ελικόπτερο βρισκόταν μερικά μέτρα από το έδαφος.

Sebastien OgierΤις φωτογραφίες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Δήμαρχος Γλυφάδας και όπως βλέπετε δεν υπάρχουν οποιεσδήποτε ζημιές στο ελικόπτερο. Οι επιβαίνοντες αποβιβάστηκαν και αναχώρησαν για την Ιτέα με αυτοκίνητο. Όπως είναι γνωστό η ομάδα της Toyota κάνει σήμερα και αύριο δοκιμές στην περιοχή της Ιτέας, και συγκεκριμένα σε ειδικές του ράλι Ακρόπολις, ενόψει του Ράλι Τουρκίας. Σήμερα κάνει δοκιμές ο Ogier με συνοδηγό τον Benjamin Veillas αφού ο Julien Ingrassia δεν μπορούσε να ταξιδέψει για προσωπικούς λόγους. Αύριο θα δοκιμάσουν το Yaris WRC οι Elfyn Evans και Scott Martin.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.