Αναγκαστική προσγείωση για το ελικόπτερο του Ogier στην Αθήνα

Sebastien Ogier

Sebastien OgierΧθες το απόγευμα το ελικόπτερο που επέβαινε ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC Sebastien Ogier, o συνοδηγός του Elfyn Evans, Scott Martin και ο πρώην συνοδηγός του Eric Camilli, Benjamin Veillas αναγκάστηκε να προσγειωθεί σε περιοχή της Γλυφάδας ύστερα από πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον πίσω έλικα. Ευτυχώς το πρόβλημα εντοπίστηκε μόλις δευτερόλεπτα από την απογείωση και όταν το ελικόπτερο βρισκόταν μερικά μέτρα από το έδαφος.

Sebastien OgierΤις φωτογραφίες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Δήμαρχος Γλυφάδας και όπως βλέπετε δεν υπάρχουν οποιεσδήποτε ζημιές στο ελικόπτερο. Οι επιβαίνοντες αποβιβάστηκαν και αναχώρησαν για την Ιτέα με αυτοκίνητο. Όπως είναι γνωστό η ομάδα της Toyota κάνει σήμερα και αύριο δοκιμές στην περιοχή της Ιτέας, και συγκεκριμένα σε ειδικές του ράλι Ακρόπολις, ενόψει του Ράλι Τουρκίας. Σήμερα κάνει δοκιμές ο Ogier με συνοδηγό τον Benjamin Veillas αφού ο Julien Ingrassia δεν μπορούσε να ταξιδέψει για προσωπικούς λόγους. Αύριο θα δοκιμάσουν το Yaris WRC οι Elfyn Evans και Scott Martin.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.