Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου διεξάγετε στην πίστα Αμμοχώστου ο δεύτερος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross, με διοργανωτή τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αμμοχώστου υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας.Οι ωραίες μάχες που έγιναν στην πρεμιέρα όπως και τα αποτελέσματα που διαμορφώθηκαν στις διάφορες κατηγορίες ομολογούν ότι φέτος η χρονιά θα είναι αλλιώς, καθώς αρκετοί αναβάτες έδειξαν ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια παραδοσιακούς οδηγούς που είναι φαβορί για τη νίκη.

Η νίκη του Μιχάλη Πάμπουκκα στην κατηγορία ΜΧ1 αφήνει υποσχέσεις για περισσότερο θέαμα και μάχες κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Όσον αφορά τον Χρίστο Τσαγγαρά, ο περσινός πρωταθλητής μετά τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα θα επιδιώξει την πρώτη του φετινή νίκη στόχο που αποτελεί και για τον Χρύσανθο Γεωργίου όπου αγωνιζόμενος μπροστά στο δικό του κοινό αναμένετε να είναι εκ των πρωταγωνιστών. Θέση στο βάθρο αναμένετε να διεκδικήσουν και οι Σάββας Σάββα και Μαρίνος Ζηντίλης.

Στην κατηγορία ΜΧ2 ο Άριστος Γεωργίου έδειξε ότι είναι ο αναβάτης που όλου πρέπει να κερδίσουν. Η πολύ καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα που συνοδεύτηκε με εύκολη νίκη τον χρίζει φαβορί και για το δεύτερο αγώνα. Δυνατοί αντίπαλοι οι οποίοι θα επιδιώξουν τη διάκριση είναι και οι Χρίστος Κημήτρη, Γιώργος Βαρνάβα, Γιώργος Παουλλής και Κυριάκος Μαυρονικόλας.

Στην κατηγορία MX3 OVER ο περσινός πρωταθλητής Μαρίνος Τσαγγαράς ξεκίνησε νικηφόρα τη χρονιά και αναμφίβολα είναι φαβορί για τη νίκη και στο δεύτερο αγώνα. Μάχη για μια θέση στο βάθρο αναμένετε να δώσουν οι Άκης Σάββα, Άρης Κωνσταντίνου, Ντίνος Κωνσταντινίδης, Γιώργος Σιδερένιος και Σπύρος Ηλία.

Στη νεοσύστατη κατηγορία ΜΧΟΡΕΝ, η νίκη στην πρεμιέρα του νεοεισελθόν στους αγώνες Παντελή Αντωνίου έναντι του Αριστόδημου Έλληνα αφήνει υποσχέσεις για δυνατές μονομαχίες με στόχο την επικράτηση. Οι δυο τους μοιράστηκαν από μια νίκη σε κάθε σκέλος στον πρώτο αγώνα και σε αυτή την περίπτωση δύσκολα μπορούν να γίνουν προγνωστικά. Αρκετά δυνατός ήταν στην πρεμιέρα και ο Βρυώνης Βλασίου ο οποίος αναμένετε να διεκδικήσει εκ νέου ένα τερματισμό στο βάθρο των νικητών. Τέλος στην MX-OPEN FREE, ο νικητής του πρώτου αγώνα Ανδρέας Παναγή θα επιδιώξει να διπλασιάσει τις νίκες του ούτως ώστε να ανοίξει διαφορά από τους υπόλοιπους της κατηγορίας. Οι Ηλίας Δημητρίου και Μιχάλης Αριστείδου που τερμάτισαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στην πρεμιέρα, είναι αναβάτες που έδειξαν ότι έχουν τα φόντα για να πετύχουν ανάλογα αποτελέσματα.

Ο Κυριακάτικος αγώνας θα ξεκινήσει στις δέκα το πρωί και αναμένετε να ολοκληρωθεί στις τέσσερις το απόγευμα με τις βραβεύσεις των νικητών σε κάθε κατηγορία.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.