Η ανακοίνωση έρχεται κατευθείαν από την ομάδα της Ferrari. O Kimi Raikkonen φεύγει από την ομάδα του Maranelo με το τέλος αυτής της σεζόν, όχι όμως από το χώρο της φόρμουλα ένα. Αντίθετα ο φινλανδός πάει στην ομάδα της Sauber, εκεί όπου ξεκίνησε την καριέρα του το 2001, και είναι πλέον επίσημο ότι ο Charles Leclerc παίρνει τη θέση του στη Scuteria.
Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, η συμβολή του Κίμι στην ομάδα, τόσο ως οδηγός όσο σαν παρουσία ήταν θεμελιώδης. Έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της ομάδας. Σαν παγκόσμιος πρωταθλητής της Scuderia Ferrari, θα είναι πάντα ένα κομμάτι της ιστορίας και της οικογένειας της ομάδας. Ευχαριστούμε τον Kimi για όλα αυτά και ευχόμαστε σε αυτόν και την οικογένειά του ένα λαμπρό μέλλον», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Ferrari.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.