Η Porsche ανταμείβει τους υπαλλήλους της για την αφοσίωση και τη δέσμευση που επέδειξαν απέναντι στην εταιρεία το χρόνο που πέρασε. Ένας χρόνος στον οποίο η Porsche αύξησε τις πωλήσεις της κατά 4% και παράλληλα τα έσοδά της κατά 10% αγγίζοντας τα 25,8 δις €. Αριθμοί που της επέφεραν καθαρά λειτουργικά κέρδη 4,3 δις €. «Αυτή η ανταμοιβή αναγνωρίζει την εξαιρετική αφοσίωση και δέσμευση του προσωπικού στην εταιρεία» δήλωσε ο Andreas Haffner, μέλος του τμήματος HR της Porsche, και συνέχισε. « Το bonus θα καταβληθεί σε περίπου 25.000 εργαζόμενους της Porsche AG ανάλογα με τις ώρες εργασίας και τα χρόνια στην εταιρεία, και θα αποτελείται από δύο βασικά μέρη: το πρώτο ύψους 9.000 € θα καταβληθεί στο εργατικό δυναμικό της Porsche ως ‘επίδομα επίδοσης για το οικονομικό έτος 2018’, ενώ επιπλέον 700 € θα διατεθούν ως συνεισφορά στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα Porsche VarioRente ή σε οποιαδήποτε άλλο ταμείο συντάξεων προσωπικού χαρακτήρα».

Αυτό το επίδομα θα δοθεί στους υπαλλήλους κατά την καταβολή του μισθού του Απριλίου και δεν θα βασίζεται σε κλίμακες σε σχέση με το ύψος των αμοιβών των εργαζομένων, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη συμβολή του κάθε υπαλλήλου ξεχωριστά την επιτυχία της εταιρείας κατά το 2018.

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.