Νεύρα, έξοδα, βαθμοί ποινής συνθέτουν το σκηνικό κάθε φορά που μας σταματά το όργανο για κάποια μικρή ή μεγάλη παράβαση. Ευτυχώς από αυτές που έχουν μόνο οικονομικό κόστος. Αφού υπάρχουν και άλλες που τις πληρώνουμε με την ίδια μας τη ζωή. Και όμως υπάρχει τρόπος να «ξεγελάσεις» την Αστυνομία και να αποφύγεις το εξώδικο με ένα καθόλα νόμιμο τρόπο! Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να μάθεις τον τρόπο.

“Όπως καταλάβατε, πρόκειται για βίντεο που ετοίμασε η Αστυνομία Κύπρου για την ασφάλεια στο δρόμο και φυσικά να ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς για το πώς θα γλιτώσουν το πρόστιμο. Μόλις σε 90 δευτερόλεπτα η αστυνομικός Μαρίνα Χριστοδουλίδου μας δίδει χρήσιμες συμβουλές”

 

 

 

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.