Αυτό το καλοκαίρι, το Plug-in Hybrid IONIQ της Hyundai κάνει την εμφάνιση του στην Ευρώπη. Το IONIQ κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις: υβριδικό, ηλεκτρικό και συνδυασμός των δύο, με επιδόσεις που προκαλούν θαυμασμό! Tο Plug-in Hybrid έχει αυτονομία 63 χιλιομέτρων με ηλεκτρική οδήγηση,ρύπους 26γρ./χλμ και κατανάλωση 1,1λ/100χλμ (συνδυασμένος κύκλος). Το νέο μοντέλο θα βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους των ευρωπαϊκών πόλεων, αφού έχει εξασφαλίσει αριθμό διακρίσεων τη χρονιά που πέρασε. “Με την άφιξη του IONIQ Plug-in στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι, ολοκληρώνουμε την οικογένεια του συγκεκριμένου μοντέλου, που θα είναι διαθέσιμο σε όλους για να την απολαμβάνουν!”, δήλωσε ο Jochen Sengpiehl, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της Hyundai Motor Europe. “Με την επιλογή τριών εκδόσεων, το IONIQ αποτελεί μοναδική προσφορά – χωρίς συμβιβασμό στο σχεδιασμό, την οδηγική απόλαυση και την τεχνολογία επικοινωνίας, σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή του. Είναι ένα αυτοκίνητο, πραγματικά κατασκευασμένο για να είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον”, ολοκλήρωσε.

Από πέρυσι, το υβριδικό IONIQ έχει αποσπάσε 13 ευρωπαϊκές διακρίσεις, με μερικές να είναι τίτλοι “Αυτοκίνητο της Χρονιάς” για τις όλες επιδόσεις του, ένα βραβείο Red Dot Design 2016 και 5 αστέρια στις δοκιμές ασφαλείας Euro NCAP. Επιπρόσθετα από την εργοστασιακή εγγύηση 5 χρόνων με απεριόριστα χιλιόμετρα, η Hyundai προσφέρει για το IONIQ εγγύηση 8 χρόνων / 200.000 χιλιομέτρων για την μπαταρία του.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.