Μπορεί να μονοθέσια της φόρμουλα ένα να είχαν τον πρώτο λόγο το περασμένο Σαββατοκύριακο στους δρόμους του πριγκιπάτου, όμως ήταν ένα διθέσιο που έκλεψε την παράσταση. Πρόκειται για το Apollo IE, είναι από τα πιο εντυπωσιακά supercar που έκανε την εμφάνιση του στους δρόμους / πίστα του Μόντε Κάρλο. Διαθέτει ένα άκρως επιθετικό σχεδιασμό με ασύλληπτη αεροδυναμική και αποδίδει 780 συνολικά ίππους. Αυτοί προέρχονται από ένα 6,3 λίτρων V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα με όριο περιστροφής τις 9.000 σ.α.λ, απόδοσης 780 ίππων στις 8.500 σ.α.λ και ροπή της τάξης των 759 Nm. Συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων και φτάνει τα εκατό χιλιόμετρα από στάση σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα ενώ η τελική φτάνει τα 333 χλμ/ώρα.

Άξιο αναφοράς και τα 1.350 κιλά κάθετης αεροδυναμικής πίεσης, όταν το όχημα κινείται με 300 χλμ/ώρα. Το κόστος του μοντέλου είναι… μόλις 2,3 εκατομμύρια ευρώ ενώ οι λίγοι τυχεροί ιδιοκτήτες του θα μπορούν να συμμετάσχουν και στο πρόγραμμα Time Attack της Apollo, που θα διεξάγεται σε πίστες της Ευρώπης.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.