Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastian Vettel πέρασε την καρό σημαία του Καναδέζικου Γκραν Πρι στην πρώτη θέση με τον Βρετανό Lewis Hamilton να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κιβώτιο ταχυτήτων της Scuderia. Όμως, η απόφαση των πέντε δευτερολέπτων ποινής που επιβλήθηκε στον Γερμανό, τον έριξε στη δεύτερη θέση.

Ο πρώτος, φυσικά, που εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το συμβάν δεν ήταν άλλος από τον Vettel που δεν έκρυψε τον θυμό του. Χαρακτηριστική ήταν και η κίνηση του να μεταφέρει την ταμπέλα με το νούμερο 1 μπροστά από το μονοθέσιο του.

Η αθλητοπρέπεια του Γερμανού φάνηκε την ώρα της απονομής όταν πήρε το μικρόφωνο, την στιγμή που οι οπαδοί «γιουχαΐζουν» τον Hamilton, λέγοντας ότι ο Lewis δεν φταίει σε τίποτα, αφού δεν ήταν αυτός που πήρε τη γελοία απόφαση!

Χιλιάδες ήταν αυτοί που εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την απόφαση αυτή. Σίγουρα ένα τέτοιο περιστατικό πριν 10 χρόνια θα περνούσε απαρατήρητο…  και πριν 30 χρόνια ούτε καν θα το συζητούσαν. Αρκετοί “παλιοί” θρύλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού σχολίασαν την απόφαση της  FIA στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης..

 

Δείτε τι είπαν:

 

 

 

 

 

 

 

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.