ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 7 Μαίoυ

3. Ράλι Φοινικούδες 1995

1995 PALM TREES RALLY

Το Ράλι Φοινικούδων του 1995 ήταν ο τρίτος γύρος του παγκυπρίου πρωταθλήματος ράλι της χρονιάς. Εκεί όπου οι Τσουλόφτας και Τσιπς πήραν την πρώτη θέση με το Mitsubishi Galant VR4. Δεύτερη θέση για τους Λένα Κλεάνθους και Ντίμη Κακογιάννη με το Mitsubishi Lancer Evo II ενώ τρίτοι τερμάτισαν οι Ντίμης Μαυρόπουλος και Μιχαλάκης Μιχαλή με το Audi Quattro S2. Την πρώτη θέση στη δικίνητη κατηγορία πήραν οι Μενέλαος Μελισσάς και Σάββας Λαός με Peugeot 309 GTi.

2. 6ο Διεθνές Ράλι Γύρος της Κύπρου 1989

1989 TOUR OF CYPRUS

Οι Αντώνης Ιερόπουλος και Μιχαλάκης Μιχαήλ με το Nissan Sylvia 200 SX πήραν την πρώτη θέση στο 6ο Διεθνές Ράλι Γύρος της Κύπρου του 1989. Στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Ντίμης Μαυρόπουλος και Νίκος Αντωνιάδης με Audi Quattro ενώ την τριάδα συμπλήρωσαν τα αδέλφια Χ’Βασιλείου με VW Golf GTi 16V. Τέταρτη θέση για τους Σάββα και Χρίστο Χ’Σάββα με VW Golf, ενώ πίσω τους οι Ανδρέας Καλογήρου και Ανδρέας Χριστοδουλίδης. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Χάρης Κωμοδρόμος και Πέτρος Λαός με Opel Kadett GSi. Τη νίκη στην κατηγορία Ν πήραν οι θεόδωρος Βασιλειάδης και Γιαννάκης Παυλίδης με Opel Kadett. Στο διήμερο αγώνα τα πληρώματα είχαν να αντιμετωπίσουν 24 ειδικές διαδρομές (2 ακυρώθηκαν) με βάση τη Λευκωσία.

1. Λάρνακα Ράλι Σπριντ 2006

2006 larnaca rallysprint

Τα αδέλφια Πάμπος και Στέλιος Λαός κυριάρχησαν στον αγώνα ταχύτητας «Λάρνακα Ράλι Σπριντ» του 2006, καταλαμβάνοντας την πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα, με τον Φλώρο Στυλιανού να καταλαμβάνει την τρίτη θέση. Ο Πάμπος Λαός με αυτοκίνητο Mitsubishi Galant, εξασφάλισε την πρώτη θέση στη δεύτερη του χρονομετρημένη προσπάθεια με χρόνο 1.09.43. Ο Στέλιος Λαός με αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στην πρώτη του προσπάθεια με χρόνο 1.09.75, ενώ ο Φλώρος Στυλιανού με επίσης αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer, εξασφάλισε την Τρίτη θέση, επίσης στην πρώτη του προσπάθεια με χρόνο 1.10.10.

Στον αγώνα που διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου με τη χορηγία των εταιρειών Chevrolet και Valvoline πήραν μέρος 20 πληρώματα. 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.