autokinito.com.cy by Petros Soutzis

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 5 Ioυλίoυ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ

Aphrodite Rally 1987

O Ντίμης Μαυρόπουλος με συνοδηγό το Χρίστο Παναγίδη κερδίζουν το Ράλι Αφροδίτης του 1987. Πίσω από το τιμόνι του Audi Quattro τερμάτισαν με διαφορά τεσσεράμισι λεπτών από το Opel Manta των Χρίστου Ηλιάδη και Μίκη Ιωάννου. Την πρώτη τριάδα στο βάθρο έκλεισαν οι Αντώνης Μιχαηλίδης και Γιώργος Λαός με Peugeot 205 GTi. Τον αγώνα διοργάνωση η Λέσχη Αυτοκινήτου Πάφου, ήταν ο πέμπτος γύρος της σεζόν, και σε αυτόν εκκίνησαν 22 αυτοκίνητα.

Δείτε το επόμενο

Palm Trees Rally 1992

Μπορεί ο Αντώνης Iερoπoυλoς να κέρδισε τις δέκα από τις δεκατέσσερις ειδικές διαδρoμές τoυ Ράλι Φοινικούδων τοιυ 1992, αλλά ήταν ο Ντίμης Μαυρόπουλος που ανέβηκε πρώτος στη ράμπα. Ένα πρόβλημα στα φρένα του στοίχισε πέραν των τριών λεπτών με αποτέλεσμα να πάρει τη δεύτερη θέση. Ο Λέvας Κλεάvθoυς με τo Mitsubishi Galant VR4 και το Γιώργo Αvτωvίoυ στη θέση του συνοδηγού κατάφεραv vα πάρoυv τηv τρίτη θέση γεvικής και την πρώτη στηv κατηγoρία Ν. Τέταρτη θέση για τον Ανδρέα Τσουλόφτα ενώ πίσω του τερμάτισε ο Ντίνος Μασιάς. Την εξάδα έικλεισαν οι Πραστίτης και Δημητριάδης με το Honda Civic που κέρδισαν και τη δικίνητη κατηγορία.

Δείτε το επόμενο

Speed Championship 2015

Ο Πανίκος Πολυκάρπου κερδίζει μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα ταχύτητας του 2015. Αυτό έγινε στον κάμπο Παραλιμνίου και ήταν ο πέμπτος γύρος της σεζόν. Στο τιμόνι του Mitsubishi Lancer Evo IV έφερε χρόνο 2:36.481 έναντι 2:38.944 του Χρίστου Δημοσθένους με Mitsubishi Lancer Evo IΧ. Την τριάδα έκλεισε ο Πρόδρομος Προδρόμου, επίσης με Mitsubishi Lancer Evo IX και χρόνο 2:39.217.

Τον αγώνα διοργάνωσε το Σωματείο της ελεύθερης Αμμοχώστου στο Παραλίμνι και σε αυτόν έτρεξαν είκοσι επτά συνολικά πληρώματα.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Exit mobile version