ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 29 Απριλίoυ

2. 7ο Διεθνές Ράλι Γύρος της Κύπρου 1990

1990 TOUR OF CYPRUS

Οι Ντίμης Μαυρόπουλος και Νίκος Αντωνιάδης κερδίζουν το 7ο Διεθνές Ράλι Γύρος της Κύπρου πίσω από το τιμόνι του Audi Quattro. Δεύτερη θέση γενικής για τους Χρίστο Ηλιάδη και Κώστα Λαμπριανίδη με το Nissan Silvia 200 SX ενώ την τρίτη θέση στο βάθρο πήραν οι Κύπρος Χαραλάμπους και Χαράλαμπος Αναστασίου με Opel Kadett GSi. Στον αγώνα που διοργάνωση ο Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου έλαβαν μέρος 41 πληρώματα μεταξύ των οποίων και ο πολυπρωταθλητής Μέσης Ανατολής Mohammed bin Sulayem με ένα Toyota Celica GT4.

1. Δημάδης ‘Ωτοκρος 1979

1979 DEMEDES AUTOCROSS

Το 1979 ο Τάκης Παναγίδης «Τεμόνικα» με το γνωστό ΜΙΝΙ κερδίζει το Δημάδης ώτοκρος. Ένας αγώνας, τύπου ενιαίο που δεν μετρούσε το πρωτάθλημα ταχύτητας και χρηματοδοτούσε η εταιρεία Δ.Ι.Δημάδης, αντιπρόσωποι τότε των αυτοκινήτων Austin Mini. Τριάντα δύο συνολικά ΜΙΝΙ δήλωσαν συμμετοχή αλλά τελικά έλαβαν μέρος τα 21. Τη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη πήρε ο Κόκος Ιωνίδης με Μini 1000 ενώ τον τρίτο καλύτερο χρόνο έφερε ο Κώστας Παναγιωτίδης με Mini 1275.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.