ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 22 Μαίoυ

2. Ράλι σπριντ Λάρνακας 1988

1988 LARNACA RALLYSPRINT

Ο Μαρίνος Κακουράτος με το VW Golf GTi κερδίζει το Ράλι σπριντ Λάρνακας που διοργάνωσε η Λέσχη Αυτοκινήτου της Λάρνακας στην περιοχή Κόσιης. Τη δεύτερη θέση με διαφορά δύο σχεδόν δευτερολέπτων πήρε ο Σάββας Χ’Σάββας με Golf GTi ενώ την τριάδα έκλεισε ο Γιώργος Ανδρέου Σιώφερος με το Nissan 240 RS. Τέταρτη θέση για το Χάρη Κωμοδρόμο με το εργοστασιακό Kadett GSi ενώ την εξάδα έκλεισαν οι Αδάμος Λοίζου με Golf GTi και Ανδρέας Τουλόφτας με Fiat 130 TC.

1. Pedro Diniz 1970

Pedro Diniz of Brazil

Τo 1970 γεvvήθηκε o γvωστός oδηγός της φόρμoυλα έvα Pedro Diniz. Γεννήθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και αγωνίστηκε στην κορωνίδα του θεσμού από το 1995 μέχρι το 2000. Πήρε μέρος σε 98 αγώνες χωρίς όπως να καταφέρει να ανέβει στο βάθρο. Πήρε δέκα βαθμούς πρωταθλήματος οδηγώντας για ομάδες όπως Forti, Ligier, Arrows και Sauber

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.