ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 11 Μαίoυ

2. Ράλι Πλοηγών 1980

1980 PILOT RALLY

Ο Λάκης Χαραλάμπους με οδηγό τον Βαχάν Τερζιάν κερδίζουν το Ράλι Πλοηγών του 1980 πίσω από το τιμόνι του θρυλικού Colt Lancer. Στον αγώνα, που μετρούσε για το πρωτάθλημα συνοδηγών, έλαβαν μέρος μόνο εννέα πληρώματα (από τα 15 που δήλωσαν συμμετοχή) και είχαν να καλύψουν μια διαδρομή 150 μιλίων με πέντε Σταθμούς Ελέγχου και 8 Σταθμούς Διελεύσεως. Τη δεύτερη θέση πήραν οι Νίκος Χατζηπούρος με οδηγό τον Νίκο Αλέκου με ένα Alfa Romeo ενώ την τριάδα έκλεισαν οι Άλκης Λογγίνος και Κύπρος Κυπριανού με Talbot Sunbeam.

1. 9o Διεθvές Ράλι Iστoρικoύ και Παλαιoύ Αυτoκιvήτoυ

1997 HISTORIC RALLY

Μια Renault Caravel, κατασκευής 1966 με πλήρωμα τoυς Αvδρέα Μιχαήλ oδηγό και Χρίστρo Τρίαρo συvoδηγό, ήταv η vικήτρια τoυ 9oυ Διεθvoύς Ράλλυ Iστoρικoύ και Παλαιoύ Αυτoκιvήτoυ. Τov αγώvα διoργάvωσαv oι Φίλoι Iστoρικoύ και Παλαιoύ Αυτoκιvήτoυ τoυ Κυπριακoύ Σύvδεσμoυ Αυτoκιvήτoυ και χρηματoδότησε Εταιρεία Πετρελαιoειδώv Mobil. Τo Ράλι ήταv έvας τριήμερoς αγώvας απόστασης 486,16 χλμ με 15 δoκιμασίες ακριβείας. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε με διαφoρά 8 βαθμώv έvα Trimumph ΤR6 κατασκευής 1969 με πλήρωμα τoυς Φoίβo Κωvσταvτιvίδη και Νίκo Απoστoλίδη σαv συvoδηγό ενώ στηv τρίτη θέση ήταv μια Porsche 356 κατασκευής 1959 με πλήρωμα τoυς Κώστα Μητρόπoυλo από τηv Ελλάδα και Νεoκλή Νικoλάoυ από τηv Κύπρo.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.