ΣΑΝ ΣΗΜΕΡA: 21 Απριλίoυ

2. Ayrton Senna Estoril 1985

Αυτή τη μέρα, αλλά το 1985 ο θρυλικός Ayrton Senna παίρνει την πρώτη του νίκη στη φόρμουλα ένα. Αυτό έγινε στο Grand Prix της Πορτογαλίας στη πίστα του Estoril που διεξήχθη υπό βροχή. Με τη JPS Lotus-Renault πήρε και την pole position δείχνοντας το ταλέντο του στο βρεγμένο. Ο Βραζιλιάνος πήρε τη νίκη με διαφορά ενός λεπτού από το δεύτερο Michele Alboreto.

1. Rudolf “Rudi” Stohl 1947

rudi stohl

Ο Αυστριακός οδηγός αγώνων ράλι Rudolf “Rudi” Stohl γεννήθηκε στη Βιέννη στις 21 Απριλίου το 1947. Παρόλο που υπήρξε μόνο μία φορά οδηγός σε εργοστασιακή ομάδα (συγκεκριμένα στην Audi), ο Stohl ανέβηκε αρκετές φορές στο βάθρο των νικητών σε αρκετούς αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ράλι. Μέχρι και το 2002, ο Stohl συμμετείχε συχνά σε Ράλι Σαφάρι, στο Ράλι Χονγκ Κονγκ-Πεκίνο και στο Ράλι της Κίνας. Είναι ένας πολύ γνωστός οδηγός ράλι στη χώρα του.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.