ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 14 Οκτωβρίου

Ράλι Κύπρος 2007

CYPRUS RALLY 2007 charalambos timotheouΜε την άριστη καθοδήγηση του Πάμπου Λαού, στο τιμόνι ενός άριστα προετοιμασμένου Mitsubishi Lancer Evo ΙΧ, o Χαράλαμπος Τιμοθέου θριάμβευσε στον εθνικό μας αγώνα, γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του αγώνα. Ο Τιμοθέου έγινε μόλις ο όγδοος Κύπριος που κερδίζει τον αγώνα από το 1970 όταν διεξήχθη για πρώτη φορά.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο πρωταθλητής Μέσης Ανατολής Νάσερ Αλ-Ατίγια, από το Κατάρ. Στο τιμόνι του Subaru Impreza κέρδισε δυο απ’ τις επτά ειδικές διαδρομές που διεξήχθησαν. Οι άλλες πέντε πήγαν στον θριαμβευτή Τιμοθέου. Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Παπασάββας με το Subaru Impreza της APK Castrol Rally Team, τερματίζοντας στην τρίτη θέση γενικής.

Τέταρτος τερμάτισε ο Καλίντ Αλ-Κασίμι από το Άμπου Νττάμπι με Subaru Impreza, πέμπτος ο Ιορδανός Αμζάντ Φαράχ με Mitsubishi Lancer Evo9 και έκτος ο Ανδρέας Τσουλόφτας επίσης με Mitsubishi Lancer Evo 9. Μετά από αγώνα με πολλά προβλήματα, ο Σπύρος Παυλίδης με Subaru Impreza κατάφερε να τερματίσει έβδομος, σ’ ένα δύσκολο τριήμερο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Παραγωγής (P-WRC). Την πρώτη οκτάδα συμπλήρωσε ο Παντελής Πάμπουκα με Subaru Impreza. Πρώτος μεταξύ των αυτοκινήτων με κίνηση στους δυο τροχούς (2WD) ήταν ο Δημήτρης Πιερή με Opel Astra GSi.

 Δείτε το επόμενο

Bernd Rosemeyer

1
2
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.