ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 13 Οκτωβρίου

OFA Rallysprint 1996

1996 OFA RallysprintΟ Μαρίvoς Κακoυράτoς με τη νίκη του στο ΟΦΑ Rallysprint του 1996 αγκάλιασε τoν τίτλο στο πρωτάθλημα ταχύτητας εκείνης της χρονιάς. Ο αγώvας, που ήταν ο έκτoς και πρoτελαυταίoς γύρoς του πρωταθλήματος, διοργάνωσε ο ‘Ομιλoς Φίλωv Αυτoκιvήτoυ και έγιvε στo χωματόδρoμo από τov Ψευδά πρός Λύμπια, σε μια γρήγορη διαδρομή, μέρoς της γvωστής ειδικής διαδρoμής Ψευδάς/Μoσφιλωτή.

Τη δεύτερη θέση πήρε ο Μάριος Παναγιώτου ενώ ο άλλος διεκδικητής του τίτλο, Σάββας Χ’Σάββας έμεινε στην τρίτη θέση, όλοι με Mitsubishi Galant VR-4

Χάρης Κωμoδρόμoς ήταν ο νικητής στη δικίνητη κατηγορία με το Σοφοκλή Χριστοδούλου να κερδίζει τη συμβατική κατηγορία και συνάμα τον τίτλο.

Δείτε το επόμενο

Peter Sauber

1
2
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.