ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 10 Οκτωβρίoυ

Tiger Rally 2010

Tiger Rallly 2010Έκτος γύρος για το πρωτάθλημα ράλι του 2010 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και οι Σίμος Γαλαταριώτης και Άκης Ιωάννου με το Lancer Evo X παίρνουν τη νίκη και περνούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η μάχη του αγώνα δόθηκε για τη δεύτερη θέση γενικής. Οι Παρασκευάς Παρασκευά και Πέτρος Παντελή χρειάστηκε να παλέψουν μέχρι και την τελευταία ειδική για το δεύτερο σκαλοπάτι του βάθρου. Τελικός νικητής ο οδηγός από την Πάφο με μια διαφορά μόλις τριών δευτερολέπτων. Τελικά οι «Τσιπς» και Γεωργίου έμειναν στην τέταρτη θέση γενικής φέρνοντας και δύο γρηγορότερους χρόνους. Σταύρος Αντωνίου και Παντελής Πάμπουκας συμπλήρωσαν την πρώτη εξάδα στον τερματισμό. Αντίθετα, νικητής στη δικίνητη κατηγορία ήταν ο Κυριάκος Κυριάκου με Toyota Yaris ενώ την κατηγορία S πήρε ο Σταύρος Ζήνωνος τερματίζοντας και την ένατη θέση στη γενική κατάταξη.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.