ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 12 Μαίoυ

OΦΑ Charity Cross 1985

COSTAS PANAYIOTIDESΤο 1985 το OΦΑ Charity Cross διοργανωνόταν για πρώτη φορά, και αυτό σαν μετεξέλιξη του ΤΕΜΟΝΙΚΑ Ωτοκροςς που διοργάνωνε για πέντε συνεχόμενα χρόνια ο Τάκης Παναγίδης.

Ένας αγώνας που πρόσφερε χιλιάδες λίρες για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Στον αγώνα δήλωσαν συμμετοχή 47 οδηγοί αλλά κατάφεραν να εκκινήσουν μόνο οι 35.

Την πρώτη θέση πήρε ο Κώστας Παναγιωτίδης με το VW Golf και χρόνο 2.09.53 ενώ ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο Χρίστος Φασαρίας με Ford Escort  ΜΚ ΙΙ και χρόνο 2.11.83. Την τριάδα στο βάθρο έκλεισε ο Κύπρος Κυπριανού Talbot Lotus (2.12.27)

Δείτε το επόμενο

THE MILLE MIGLIA TRAGEDY 1957

1
2
3
4
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.