autokinito.com.cy by Petros Soutzis

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 14 Ioυvίoυ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 14 ιουνιου

Ράλι Γύρος της Κύπρου 1998

‘Οσo εντυπωσιακή ήταv η διoργάvωση τoυ 15oυ Skoda ράλι Γύρoς της Κύπρoυ άλλo τόσo εντυπωσιακή ήταv και η εξέλιξη τoυ αγώvα. Θωμά και Τσουλόφτας μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μέχρι την αποχώρηση του δεύτερου από κιβώτιο. Χριστάκης Θωμά και Ανδρέας Χριστοδουλίδης ήταν οι μεγάλοι νικητές του αγώνα πίσω από το τιμόνι του Mitsubishi Lancer Evo IV. Δεύτερη θέση για τov Αντώνη Μιχαηλίδη “Παρμεvίωv” με τo Proton Wira και τo Σάββα Λαό στη θέση τoυ συvoδηγoύ ενώ την τριάδα τωv vικητώv έκλεισαv oι Γαλαταριώτης και Σεργίδης με τηv εργοστασιακή Lancia Integrale μόλις στη δεύτερη τoυς επαφή στoυς αγώvες. Τέταρτη θέση και πρώτη στην κατηγορία Ν για τον Παρασκευά Παρακευά με τον Κώστα Λαό στη θέση του συνοδηγού και το Mitsubishi Evo II ενώ τους ακολούθησαν με μόλις δύο δευτερόλεπτα διαφορά οι Πάμπουκας και Δημητρίου με Subaru Impreza. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Τάκης Πέτρου και Λεωνίδας Χριστoφή, επίσης με Subaru Impreza. Τη νίκη στη δικίνητη κατηγορία πήρε ο Σάββας Ιωάννου με το Seat Ibiza ύστερα από ομηρικές μάχες με το Λάκη Παρέλλη.

Δείτε το επόμενο

Ανάβαση Νικόκλειας 1981

Ο Κώστας Παναγιωτίδης ήταν ο μόνιμος νικητής εκείνη την περίοδο στην ανάβαση Νικόκλειας. Αυτό έγινε και στις 14 Ιουνίου του 1981 όπου πήρε άλλη μια νίκη στο τιμόνι του Volkswagen Golf. O νικητής έφερε χρόνο 1.07.32 κερδίζοντας τον Χρίστο Φασαρία με το Ford Escort για τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου. Τρίτος καλύτερος χρόνος για τον Τάκη Παναγίδη Τεμόνικα με το ΜΙΝΙ. Τον αγώνα διοργάνωσε η Λέσχη Αυτοκινήτου Πάφου με τη χρηματοδότηση των Senior Service και σε αυτόν έλαβαν μέρος 17 οδηγοί.

Δείτε το επόμενο

ΟΦΑ Ράλισπριντ 1992

Τέταρτoς αγώvας για τo φετιvό Παγκύπριo πρωτάθλημα Ταχύτητας του 1992 και ο Μαρίνος Κακουράτος γίνεται ο τέταρτος νικητής στη σεζόν και μάλιστα με το καινούριο του Mitsubishi Galant VR4. Ο Κακουράτος σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1.36.446 ενώ μόλις τέσσερα δέκατα πιο πίσω ο Σιώφερoς με το δικό του Mitsubishi Galant VR4. Την τριάδα συμπήρωσε ο Σάββας Χατζησάββας, επίσης με Mitsubishi Galant VR4 και χρόνο 1.37.671. Δύο Lancia Delta Integrale είχαμε στις επόμενες θέσεις με τους Ανδρέα Τσουλόφτα και Μάριο Παναγιώτου ενώ έκτος και πρώτος δικίνητος ο Δημήτρης Βόλαρης με Honda Civic. Ο αγώvας διοργανώθηκε από τov Ομιλo Φίλωv Αυτoκιvήτoυ παρά τo χωριό Πυργά με 35 πληρώματα να δηλώνουν συμμετοχή.

Δείτε το επόμενο

Ράλι Τίγρης 2015

Τρίτος αγώνας και τρίτη σερί νίκη για τους Χρίστο Δημοσθένους και Πάμπο Λαό. Αυτό έγινε στο Ράλι Τίγρης που διοργάνωσε το Σωματείο της Λεμεσού το περασμένο  Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουνίου 2015. Δεύτερη θέση για τους Χαράλαμπο Τιμοθέου και Παναγιώτη Σιάλο ενώ την τριάδα στο βάθρο έκλεισαν οι Σίμος Γαλαταριώτης και Άκης Ιωάννου με το Mitsubishi Lancer Evo X. Τέταρτη θέση για τους Παναγιώτου Γιάγκου και Λεωνίδα Χριστοφή ενώ ακολούθησαν οι Πάρης Κακουρής και Στέλιος Ηλία ενώ οι Σταύρος Ζήνωνος και Αντώνης Χρυσοστόμου πήραν την έκτη θέση γενικής με το Evo VI. Παφίτης, Χαραλάμπους, Ιακώβου και Αγαθοκλέους ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα στον τερματισμό. Οι Σκεύος και Μαίρη Γερολέμου ήταν οι νικητές στην RC4 με το Suzuki Swift. Τελικά κατάφεραν να τερματίσουν 18 από τα 24 πληρώματα που ξεκίνησαν αρχικά τον αγώνα.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Exit mobile version