autokinito.com.cy by Petros Soutzis

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 25 Ioυλίoυ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ

Ράλι Αφροδίτης 1982

Οι Βαχάν Τερζιάν και Γιαννάκης Θεοφάνους κερδίζουν το Ράλι Αφροδίτης του 1982 που ήταν και ο τέταρτος γύρος για το πρωτάθλημα της σεζόν. Στον αγώνα που διοργάνωσε η Λέσχη Αυτοκινήτου Πάφου έλαβαν μέρος μόλις 14 πληρώματα. Με διαφορά επτά λεπτών από το νικητή, τη δεύτερη θέση πήραν οι Κύπρος Κυπριανού και Λάκης Χαραλάμπους με Peugeot 104 ZS ενώ την τρίτη θέση στο βάθρο πήραν οι Κώστας Παναγιωτίδης και Ανδρέας Γιαπανάς με VW Golf. Στη ράμπα του τερματισμού έφτασαν τελικά μόλις έξι πληρώματα.

Δείτε το επόμενο

Ράλι Φoιvικoύδωv 1993

Τo Ράλι τωv Φoιvικoύδωv του 1993 ήταν και ο πέμπτος γύρος το πρωτάθλημα της σεζόν. Εκεί όπου οι Αντώνης Ιερόπουλος και Μιχαλάκης Μιχαήλ κερδίζουν την Τρίτη τους νίκη σε τέσσερις συμμετοχές, κερδίζοντας συvάμα και τις εvvέα από τις δώδεκα ειδικές διαδρoμές. Δεύτερη θέση για τους Βαχάν Τερζιάν και Γιώργος Σεργίδη με την Toyota Celica που πήραν συνάμα και την πρώτη θέση στη συμβατική κατηγορία. Τρίτη θέση στο βάθρο για τους Ντίμη Μαυρόπoυλo και Γιώργο Αλεξάνδρου με το Ford Escort RS Cosworth αφήνοντας στην τέταρτη θέση τους Τσουλόφτα/Αχιλλέως που αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα με τα ελαστικά τους. Την έκτη θέση γενικής αλλά και τη νίκη στην κατηγορία 4Χ2 πήρε ο Μενέλαος Μελισσά με το Opel Astra.

Δείτε το επόμενο

Ανάβαση Πάφου 2010

Η τέταρτη συνάντηση στο πρωτάθλημα αναβάσεων του 2010 ήταν καθοριστική για τη σεζόν. Ο Αντώνης Χρίστου ήταν ο μεγάλος νικητής της ημέρας κάτι που του απέφερε και το δεύτερο του προσωπικό τίτλο στο θεσμό. Κατάφερε να γράψει το 1.31.335, χρόνος που ήταν και ο ταχύτερος της ημέρας. Η έκπληξη του αγώνα ήρθε από το Νικόλα Γεωργίου ο οποίος οδήγησε εκπληκτικά το Mitsubishi Lancer Evo 3 στην κατηγορίας S για να πάρει τη δεύτερη θέση με μια διαφορά μόλις στα τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου πίσω από το νικητή. Τρίτη θέση για τον Χρίστο Θρασυβούλου που συμπλήρωσε το βάθρο των νικητών αφού κατάφερε να επικρατήσει του Χρίστου Τζιαπούρα με διαφορά στα τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου. Πέμπτη θέση για τον Παναγιώτη Αγγελή που έτρεξε με τον Μάριο Ποταμού και αυτοκίνητο ένα Mitsubishi Lancer ενώ ο Σταύρος Αντωνίου, επίσης με Mitsubishi Lancer κατάφερε να φέρει τον έκτο καλύτερο χρόνο. Έβδομος ήταν ο Νικόλας Κυριάκου ενώ ο βετεράνος Άθως Νικηφόρου εντυπωσίασε και πάλι το κοινό φέρνοντας τον όγδοο καλύτερο χρόνο.Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Σωματείο της Πάφου, διεξήχθη σε μια καινούργια τοποθεσία παρά το χωριό Τραχυπέδουλα προσφέροντας θέαμα στους χιλιάδες φιλάθλους του είδους.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Exit mobile version