autokinito.com.cy by Petros Soutzis

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 11 Απριλίoυ

Ράλισπριντ Λάρνακας 1993

Έντεκα Απριλίου του 1993 και ο Γιώργος Ανδρέου «Σιώφερος» παίρνει μια εντυπωσιακή νίκη στο Ράλισπριντ Λάρνακας με το Mitsubishi Galant VR4. Δεύτερος ο Ανδρέας Τσουλόφτας με τη 16βάλβιδη Lancia Integralle ενώ την τρίαδα έκλεισε ο Μαρίνος Κακουράτος με Mitsubishi Galant. Ο τελευταίος πέτυχε το χρόνο του στην πρώτη επίσημη αφού στη δεύτερη είχε μια έξοδο με ζημιές. Τέταρτος ο Σάββας Χ¨Σάββας ενώ οι Ανδρέας Καλογήρου και Μάριος Παναγιώτου έκλεισαν την εξάδα.

Δείτε το επόμενο

Jeremy Clarkson 1960

To 1960 γεννιέται ο διάσημος παρουσιαστής Jeremy Clarkson στο Doncaster της Αγγλίας. Γνωστός για το ιδιαίτερο του στιλ και το φλεγματικό του τρόπο που παρουσιάζει το πρόγραμμα του. Κάτι που πολλές φορές τον οδήγησε σε προβλήματα. Παρουσίασε την εκπομπή Top Gear στο BBC από το 1988 μέχρι το 2015 όταν το κανάλι δεν ανανέωση τη συμφωνία του ύστερα από τσακωμό που είχε με παραγωγό. Από το 2016 παραγωγός και παρουσιαστής της εκπομπής «The Grand Tour» ενώ διατηρεί στήλες σε Μέσα όπως «The Sun» και «Sunday Times».

Δείτε το επόμενο

Dirt-Track 1928

Τo 1928 η Οpel αvoίγει τo πρώτo “Dirt-Track” της Γερμανίας στo Ruesselhelm όπου δοκιμάζει τα μοντέλα της σε πιο σκληρές συνθήκες από ότι στον αυτοκινητόδρομο. Μια πίστα που έχει φυσικά περάσει στα βιβλία της ιστορίας εδώ και πολλά χρόνια.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Exit mobile version