ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 2 Μαρτίoυ

Πρεμιέρα για το παγκύπριο πρωτάθλημα ράλι, το Ράλι Φοινικούδων το 1986. Ο Ντίμης Μαυρόπουλος με το Γιαννάκη Θεοφάνους στη θέση του συνοδηγού και το Audi Quattro παίρνουν την πρώτη θέση. Δεύτεροι οι Ηλιάδης και Βασιλειάδης με το Manta 400 και τρίτοι οι Παναγιωτίδης και Γιαπανάς με το VW Golf.

Το 1997 οι Ανδρέας Τσουλόφτας και Ανδρέας Αχιλλέων κερδίζουν το ράλι Ανατολικό Σαφαρί με το Mitsubishi Lancer Evo III. Δεύτερη θέση για τους Λένα Κλεάνθους και Ντίμη Κακογιάννη με το Proton Wira ενώ την τριάδα έκλεισαν οι Ντίνος Μασιάς και Φάνος Χριστοφή με Lancer Evo III.

To 1924 oι Βίvσετ Μπέvτιξ και Χέvρι Πέρo ιδρύoυv στηv Ivτιάvα τη βιoμηχαvία φρέvωv Bendix. Στα 1962 γεvvιέται o πoλυvίκης oδηγός αγώvωv touring cars Γκαπριέλ Τακίvι.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.