• Στις 20 Μαρτίου του 1994 διεξάγεται το Ιγνατίου Ώτοσπριντ στη Λεμεσό. Εκεί όπου ο Σιώφερος πήρε άλλη μια νίκη στη σεζόν με το Mitsubishi Galant VR4, ανεβαίνοντας και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Δεύτερος με τη Lancia Integrale ήταν ο Ανδρέας Τσουλόφτας ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Σάββας Χ’Σάββας με Galant VR4.Αντίθετα, ο πρωταθλητής του 1993, Μαρίνος Κακουράτος, έμεινε στην τέταρτη θέση αφού αντιμετώπισε προβλήματα με το κιβώτιο ταχυτήτων.

 

  • Στις 20 Μαρτίου του 1977 ο αείμνηστος Βαχάν Τερζιάν, με το Θεόδωρο Βασιλειάδη στη θέση του συνοδηγού, κερδίζουν το 2ο Ράλι Γύρος της Κύπρου με ένα Hillman Avenger. Τη δεύτερη θέση, επίσης με Avenger κερδίζουν οι Κύπρος Κυπριανού και Άλκης Λογγίνος ενώ την τριάδα έκλεισαν οι Μιχαλάκης Θεοφανίδης και Ανδρέας Αγαπίου με Citroen GS.

  • Τηv ημερoμηvία αυτή γεvvήθηκαv δύo oδηγoί μovoθέσεωv. Πρόκειται για τους Τζεφ Μπράμπαμ (1952) και Πέτρo Λάμι (1972).

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.