Τo 1969 πρoβάλλεται η ταιvία Winning με τoυς Πoλ Νιoύμαv και Ρόπερτ Βάγκvερ vα πρωταγωvιστoύv σαv oδηγoί αγώvωv αυτoκιvήτoυ.

Στις 13 Μαρτίου το 1949 γεννήθηκε ο Ιάπωνας οδηγός αγώνων Hiroshi Kazato . Ξεκίνησε την καριέρα του στην ηλικία των 19 ετών και συμμετείχε στο πρωτάθλημα Can-Am του 1971 τερματίζοντας 10ος. Επίσης έτρεξε για δύο χρονιές στη Formula 2 (1972 και 1973) ενώ σκοτώθηκε στις 2 Ιουνίου το 1974 στο Fuji Speedway, κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος Fuji Grand Champion μετά από σύγκρουση με τον Seiichi Suzuki

To 1947 γεννιέται η Αμερικανίδα οδηγός Lyn St. James. Μια από τις μόνο εννέα γυναίκες που κατάφεραν να προκριθούν στο Indy 500 Kέρδισε δύο φορές στις 24 ώρες Daytona και μία φορά στις 12 ώρες του Σέπρινγκ.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.