Μετά τη συμπλήρωση των τριών πρώτων ειδικών διαδρομών της δεύτερης μέρας οι Σίμος Γαλαταριώτης και Αλέξανδρος Τσουλόφτας συνεχίζουν από την πρώτη εξάδα της γενικής κατάταξης. Οι σκληρές και «ύπουλες» για τα ελαστικά ειδικές διαδρομές προκάλεσαν προβλήματα αλλά και ανακατατάξεις. Με πρώτη την αποχώρηση του πρωτοπόρου του πρωταθλήματος Alexey Lukyanuk ύστερα από έξοδο. Πολύτιμο χρόνο έχασε και ο Τσουλόφτας με τα ελαστικά του με αποτέλεσμα να πέσει στην έκτη θέση της γενικής, με διαφορά μόλις πέντε δευτερολέπτων πίσω από το Γαλαταριώτη.

Οι περσινοί πρωταθλητές βρίσκονται στην άσχημη θέση να καθαρίζουν τις ειδικές διαδρομές με αποτέλεσμα να χάνουν συνέχεια χρόνο. Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να ανεβούν από τη δέκατη θέση της Παρασκευής στην πέμπτη θέση.
Πέτρος Παντελή και Κύπρος Χριστοδούλου με το Mitsubishi Lancer Evo X συνεχίζουν από την τέταρτη θέση της κατηγορίας τους και την 16η της γενικής κατάταξης. Η μέρα ολοκληρώνεται με ακόμα ένα πέρασμα από τις τρεις πρώτες ειδικές διαδρομές.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.