Μπορεί ο Ogier να πήρε την πρώτη θέση αλλά είναι η ομάδα της Hyundai που πήρε κεφάλι με το τέλος του πρώτου αγώνα της σεζόν στο Μόντε Κάρλο. Η Hyundai Motorsport κατάφερε να συγκεντρώσει 30 βαθμούς από τη δεύτερη θέση του Newville και την τέταρτη του εννέα φορές πρωταθλητή Sebastien Loeb. Ο αγώνας για την πρώτη θέση κρίθηκε στα τελευταία στάδια, με την τελική διαφορά να είναι μόλις 2.2 δευτερόλεπτα που, μπορεί να μην είναι ρεκόρ για το WRC, αλλά αποτελεί ρεκόρ για το Ράλι Μόντε Κάρλο.

Ο υπεύθυνος της Ομάδας Andrea Adamo, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε σίγουροι πως όλοι απόλαυσαν τη συγκλονιστική μάχη για την πρώτη θέση στο βάθρο, όπως την απολαύσαμε κι’ εμείς. Ήταν πραγματικά ότι καλύτερο για το ξεκίνημα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι 2019. Το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους. Όλα τα πληρώματα αγωνίστηκαν με πείσμα και θέληση, για μια θέση στο βάθρο. Εύχομαι αυτή η συμπεριφορά να συνεχιστεί σε όλη τη σεζόν. Επόμενος αγώνας το Ράλι Σουηδίας, τον οποίο κερδίσαμε στο περασμένο πρωτάθλημα. Θα πάμε για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας”.

PHOTOS: Reporter Images / Nikos Mitsouras

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.