Ο Ανδρέας Γιόρτσιος γίνεται ο πρώτος καλεσμένος που δοκιμάζει τις ικανότητες του στο #SCARLETCHALLENGE. H πρόκληση άρχισε μέσα σε ένα Audi Q3 όπου ο Ανδρέας Γιόρτσιος πέρασε από ανάκριση μέσω ερωτήσεων από τα social media. Στη συνέχεια έβαλε την αγωνιστική του στολή και «δάμασε το τέρας» που ακούει στο όνομα SCARLET. Η Scarlet είναι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, πλήρες εξοπλισμένο για αγώνες. Είναι γρήγορο, ασφαλές και διαθέτει όλα όσα εκείνα θέλει να έχει στη διάθεση του ένας οδηγός αγώνων.

Scarlet Challenge Andreas GiortsiosΜάθετε ποιαν έκανε Challenge ο Ανδρέας Γιόρτσιος, η οποία και αποδέχτηκε την πρόκληση με τη φράση… «να φοβάσαι!». Μέχρι στιγμής ο χρόνος του Ανδρέα Γιόρτσιου στη πίστα της Daytona παραμένει… «the time to beat!».

Απολαύστε το πρώτο #SCARLETCHALLENGE μέσα από ένα βίντεο διάρκειας μερικών λεπτών με πρωταγωνιστές ένα Audi Q3, τον Ανδρέα Γιόρτσιο και φυσικά την SCARLET.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

#ScarletChallenge – Andreas Giortsios

Ο Andreas Giortsios γίνεται ο πρώτος καλεσμένος που δοκιμάζει τις ικανότητες του στο #SCARLETCHALLENGE ?-Next Challenger ? Elpida Iacovidou-Ευχαριστίες στην Audi Cyprus που μας παραχώρησε το υπέροχο #AudiQ3Εξοπλισμός από την AMC Racing Ltd & Sparco CyprusΤοποθεσία ? Daytona Raceway-#autokinitocy #cyprus #scarletchallenge #andreasgiortsios #miltossoutzis #AudiQ3 #happyhour #racing #nicosia #limassol #unicars #audicyprus #audicy #newera

Opublikowany przez Autokinito Środa, 19 czerwca 2019

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.