Προσφορές σε προϊόντα περιποίησης απο την K.L.A AutoCare

Η εταιρία K.L.A Autocare Ltd ειδικεύεται στα χημικά πλυσίματος, περιποίησης και προστασίας αυτοκινήτων και μοτοσυκλέτας. Εκεί θα βρείτε μια ευρεία γκάμα προϊόντων από επώνυμες μάρκες όπως Valet Pro, Car pro, Menzerna Polishing Compounds, Autosmart International για να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες.

Αποκτήστε τώρα τα προϊόντα Menzerna Instant Polish 2000, Super Finish 4000 στην τιμή των 12 ευρώ έκαστο, και δείτε το αυτοκίνητο σας να μοιάζει με καινούργιο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22 322 822 – 99946905 – 99036322
Διεύθυνση: Τομπάζη 15, Α-Β, Λευκωσία
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: [email protected]

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.