Πετρολίνα: Σετ φαγητού με έκπτωση έως και 85%

H Πετρολίνα, με τη νέα προωθητική ενέργεια «Αποκτήστε σετ φαγητού Emile Henry και απολαύστε διαχρονική ποιότητα!», προσφέρει από την 1η Ιουνίου 2022 την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα σετ φαγητού της γαλλικής εταιρείας Emile Henry με έκπτωση έως και  85% στην ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης του προϊόντος.  

PETROLINA-OFFERS PHL Continuity Program Emile HenryΠρόκειται για νέο Πρόγραμμα Πιστότητας Μικρής Διάρκειας (Continuity program), με το οποίο η Πετρολίνα ανταμείβει τους πελάτες της, με το γέμισμα καυσίμων κίνησης από πρατήρια Petrolina, Agip και Eni και το οποίο θα έχει διάρκεια περίπου 15 εβδομάδων. Για πρώτη φορά, ο πελάτης θα έχει την ευκαιρία να επωφεληθεί της προσφοράς με δύο τρόπους:

Μαζεύοντας αυτοκόλλητα, χρησιμοποιώντας το ειδικό φυλλάδιο από τα πρατήρια, ή Ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής MyPetrolina. Με κάθε συναλλαγή €10 σε καύσιμα κίνησης P-EnergyMax, ο πελάτης θα παίρνει ένα αυτοκόλλητο και είτε συμπληρώνοντας το φυλλάδιο είτε ηλεκτρονικά θα μπορεί να επιλέξει ένα από τα ανώτερης ποιότητας προϊόντα Emile Henry με έκπτωση. Τα ηλεκτρονικά αυτοκόλλητα μέσω του MyPetrolina app, θα μαζεύονται σύμφωνα με τους όρους της εφαρμογής. Μέσω της εφαρμογής θα παραχωρούνται τέσσερα ηλεκτρονικά αυτοκόλλητα ως δώρο από την Πετρολίνα.

Η σειρά αποτελείται από πέντε διαφορετικά είδη σετ φαγητού Emile Henry. Τα αυτοκόλλητα θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2022, ενώ η εξαργύρωσή τους ισχύει μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2022.

H εταιρεία Emile Henry ιδρύθηκε το 1850 στο Marcigny, μια μικρή πόλη στην Βουργουνδία της Γαλλίας και έκτοτε έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη για την κατασκευή των υψηλής ποιότητας κεραμικών σκευών, προϊόντων μαγειρικής gourmet, σερβίτσιων και προϊόντων ψησίματος. Σήμερα, η εταιρεία εξακολουθεί να λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της  οικογένειας Henry, κατασκευάζοντας όλα τα νέα της προϊόντα, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας διαδικασία Υψηλής Αντίστασης Κεραμικών στον φούρνο.

Για περισσότερες πληροφορίες, τους όρους και προϋποθέσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.petrolina.com.cy

top 10 «Καταλάβει ο Ιάπωνας;» Οκτώ κορυφαίοι κινητήρες που έμειναν στην ιστορία

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.