Πρόγραμμα ανταλλαγής αυτοκινήτου από τον Όμιλο Πηλακούτα

Ο Όμιλος Πηλακούτα, δίνει τώρα την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες, να εκμεταλλευτούν το πρόγραμμα ανταλλαγής αυτοκινήτου!

nissan offers char pilakoutasΗ New Nissan Cyprus, κατέχοντας κορυφαία θέση στο χώρο του αυτοκινήτου, θέτει πάντα τον πελάτη στο επίκεντρο της προσοχής!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της NISSAN

Έτσι, με απόλυτο σεβασμό στους φίλους της μάρκας και με αφορμή την απόλυτη επιτυχία ως ηγέτης στην κατηγορία των SUV, αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να ανταλλάξουν το παλιό τους όχημα, οποιασδήποτε μάρκας μ’ ένα καινούριο NISSAN SUV. Αποκτήστε το Nissan JUKE, Qashqai ή Χtrail με έκπτωση μέχρι και €4,000, και με 7 χρόνια εγγύηση.

TOP 10: Τα 10 φθηνότερα SUV της Κυπριακής αγοράς

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.